Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plisdontstopthemusic.

CZY 163CM TO DOBRY WZROST DLA DZIEWCZYNY?

Polecane posty

MamPozytywnyObrazSamejSiebie ja mam 165, wiec mozesz sie przy mnie schowac karakanie Moja koleżanka ma 165,5 kurduplu :D

Gość ahanociekwek..
A JA mam tyle i jestem drugą najniższą osobą w klasie , przy wysokich zgrabych koleżankach czuje się ząłośnie mimo ze jestem ładna i szczupła. :( co na to powiecie.? większość ma koło 170 cm w moim towarzystwie, poniżej tej granicy niewiele znam

Gość zxsfczdvxv
no wlasnie :O ja mam 166 i tez czuję się jak kurdupel :O najnizsza w klasie jestem :O:O:O

A co maja powiedziec Ci co metra nawet nie siegaja? Wiec cieszcie sie wzrostem jakim macie a nie narzekajcie 🖐️

Dobry wzrost, Poza tym na post któreś z poprzedniczek odpowiadam, że facet absolutnie NIE "musi być wysoki", bo musi to na Rusi i za komuny, dziś już nikt niczego na szczęście nie musi ;) Poza tym to było hasło naszych babć, teraz w modzie są niżsi mężczyźni, sama takich lubię :)

Gość turbowiec
Napiszcie do mnie, pogadamy o tym 344 67328

Kurdupel, ciągnie dupe po asfalcie... nie no żartuje, sama tyle mam i dobrze mi z tym, uważam, że wcale nie jestem niska, znam wiele znacznie niższych ode mnie, to jest średni wzrost, ale społeczeństwo też coraz wyższe się staje...

Gość laulena
Ja też mam tyle wzrostu, kiedyś mi to strasznie przeszkadzało, ale z czasem to polubiłam, bo mam ogólnie proporcjonalną figurę, szczupłe nogi, więc wygląda to ok. No i są jeszcze buty na wysokim obcasie.

Gość kolegiatka
Ciesz się, że tyle masz, ja mam 173 i wyglądam jak żyrafa:-O chciałabym mieć 10 cm mniej