Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fromskalia

wstydze sie moich niewykształconych rodziców...

Polecane posty

Gość fromskalia

Może wstydze to zbyt mocne słowo...w kazdym razie czasami czuje sie gorzej, ze mama pracuje w sklepie i jest po zawodówce, tata skończył mature i tylko tyle. Wiem, jestem okropna córką, bo mam ogólnie fajnych rodziców...Tylko dostałam sie do najlepszego lo w całym województwie, chodza do niego dzieciaki jakiejs elity - mojej kolezanki ojciec jest historykiem, bardzo znanym i cenionym, drugiej rodzice to lekarz i prawnik itp... Jestem załosna:O

Gość d.e.b.i.l. założył ten topik
jesteś załosna. Rodzice teraz wstydzą się za ciebie.

Gość frankoca
A ja rozumiem co chcesz powiedzieć, bo sama mam podobną sytuację- moi rodzice to kochani, aczkolwiek prości ludzie, a wielu moich znajomych ma rodziców na wielkich stanowiskach, z dyplomami itp. No ale nic nie poradzisz na to, ciesz się tym, że masz kochanych rodziców bo wykształceni czasem są gorsi od takich niewyksztalconych.

Gość niiiina
Ja sie wstydzilam zawsze taty, bo pracuje na miesie w sklepie. Rodzice moich kolezanek, chlopaka to zazwyczaj adwokaci, sedziowie, a on w markecie:d hehe. Wiem, to podle. a najgorsze jest to, ze ten czlowiek zawsze mi powtarzal, ze sie nie ucze, mimo, ze konczylam lo z najlepsza srednia

zalosne jestescie i to wlasnie was rodzice powiini sie wstydzic :o zycze wam z calego serca zebyscie pracowly kiedys na targowisku w srodku miast sprzedajac szamty, moze to was czegos nauczy :o

Gość Wstyd się wstydzić
Osiągnijcie najpierw coś same to może zrozumiecie więcej. Jesli czegoś się nauczycie ,będzie to tylko dzięki waszym niewykształconym rodzicom. A wstydzić to się trzeba raczej za siebie ,swoja głupotę i brak szacunku dla rodziców.

Gość LaleczkaKoteczka
Ja tez rozumiem autorke. Mam faceta, ktory jest lekarzem i nie wiem co zrobie w dniu, kiedy przyjdzie mi poznac ich ze soba nawzajem...:(

Gość a ten twój lekarz to co
nie człowiek? Jeszcze nie wie, że masz rodziców i że się ich wstydzisz ? Ale wychowali cię jakoś, że lekarzowi to nie przeszkadza jaka jesteś. Jesli uważasz rodziców za jakis gorszy gatunek ludzi to jesteś przecież taka sama bo jesteś ich córką. Nic z tego nie rozumiem.Nie chciałabym faceta który miałby cos przeciwko moim rodzicom. Jestem jaka jestem przecież tylko dzięki nim.!