Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sprawdzian z fizyki

CO byście zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

Jestem w drugiej liceum. Dziwnym trafem udało mi się zdobyć sprawdzian z fizyki, który bedziemy jutro pisali. teraz mam dwa wyjscia 1) podzielic sie nim z klasa - wszyscy dosatja dobre oceny, nauczyciel podejrzewa spisek i nie robi nic, albo kaze pisac sprawdzian z tego zakresu jeszcze raz, wychodzi na jaw, ze cos sie nie zgadza 2) Zachowuję sie jak kompletna egoistka, dosate szesc, a reszta klasa kuje dzis cały dzien i dosatają dwójki, trójki. Nie istnieje opcja podzielenia sie z jedna, dwoma osobami - bo one i tak podadza go dalej.

Gość daria z poznania
ja bym sie nie podzielila i bron boze nikomu o tym nie mowila, zeby nie wyleciec ze szkoly a, i sama bym sie tez uczyla. moze test bedzie inny

Gość aplepleple
zachowaj dla siebie, jak podasz innym to ktoś zakapuje i masz przesrane :)

Gość lusesita....
pozostan egoistka ale mzoe zrob kilka bledow zeby nie bylo za idealnie :P

Gość Cruorem
Dostań 6-ść i Pan weźmie Cię do pytania czy aby na pewno nie zżynałaś ;] Olewka

Gość sdgngl
własnie zachowaj to dla siebie :)

mam zamiar napisac go na piec. dodam, ze akurat mi z tej fizy idzie dosc dobrze, mam czwórki. A sprawdzian na sto procent bedzie ten.

Gość princess Paranoia
w zyciu trzeba być egoistą, niestety. Zachowaj dla siebie ten sprawdzian bo skąd wiesz, że jakiś debil cię nie podkabluje jesli sie podzielisz z innymi...

Gość ja tez czekam ale pewnie
zachowaj dla siebie, ale napisz na 5 a nie na 6 chyba ze naprawde jestes bardzo dobra z fizyki to moze byc i 6, ale jak jestes slaba to bedziesz podejrzana :P

Gość nie dawaj nikomu
ciesz sie piątką :-D

Gość daria z poznania
nikomu nie dawaj

A musisz koniecznie dostać 6? Nie zrób wszystkich zadań na sprawdzianie. Dostaniesz 4 i wszystko będzie ok. Ty będziesz mieć dobra ocenę, klasa cie nie zlinczuje, a nauczyciel niczego się nie domyśli. Nie bądź taka zachłanna, wyjdzie ci to na dobre ;)

a propo. ktos napisal, ze jak sie wyda to wylece ze szkoły. nie ukradłam go nikomu z biurka, nic w tym rodzaju, moja siostra miala fize z tym samym nauczyciele kilka lat wstecza, on po kilku latach wrocil do tych samych sprawdzianów (kserowanych z pewnej ksiazki)

Ja bym nikomu nie powiedziała nauczyłam bym sie z zadanego materiału z naciskiem na te zadania co niby maja byc,jak beda napisałabym na szostke bo z fizy mam 5 nikt by nic nie podejrzewał:P:P

a moze po prostu powiem klasie co bylo mniej wiecej, jakie typy zadan, z czego maja sie MNIEJ WIĘCEJ dokladniej przygotowac. Tylko wtedy zaczną truć dupę skąd wiem.

Gość ach ci nauczyciele
oni zawsze idą na łatwizne.....

Gość sdgngl
nic im nie mów!! siedz cicho wykuj zadania idz i napisz na jak najlepsza ocene! najwyzej pomozesz komus rozwiazac zadania;)

Gość hfmnshnm
nic nie mówi i pisz na 6! nie zaponij czegoś tam skreślić, że niby się pomyliłaś we wzorze albo w obliczeniu, ale generalnie szybko spostrzegłaś błąd i napisałaś dobrze. nie miej dylematów, zobacz poprzednie wypowiedzi - myślisz, że ktoś na twoim miejscu by się z tobą podzielił? a poza tym chyba wiadomo jaki będzie zakres materiału więc nie musisz nic mówić. kurde taka szansa!!

Gość martaaaaaa16
hahaha za takie cos na pewno nie wylatuje sie ze szkoly:D. jestem w I klasie LO i tutaj jest trudniej o taki sprawdzian bo duzo nauczycieli, inne profile ale w gimnazjum to bylo zupelnie normalne, że jeżeli ktoras klasa miala np. sprawdzian we wtorek to potem moja ktora miala np. w czwartek miala spisane wszystkie pytania;D to nic zlego, zwyczajna pomoc:D

Gość domi86
daj spokoj dziewcyzno-nie mow nikomu ,jak powiesz to uwierz mi bedziesz zalowac....

Gość agata-----
ja na twoim miejscu - nie mowilabym o tym nikomu, a noz wcale tego sprawdzian bedzie inny i nikt sie nie nauczy i beda same pały;) - po drugie przygotowalabym sie ztych pytan, ale nie na wsyztskie dobrze aby nie bylo podejrzane - u nas na sprawdzinach z fizy tak bylo, ze ten kto rozwiazal dobrze zadanie na sprawdzianie, potem musial na tablicy je rozwiazywac aby pokaz jak sie to dobrze robi:P - ale nei mow nikomu bo jak sie wyda ze to ty powiedzialas to beda potem problemy

Gość ach ci nauczyciele
nikomu nic nie mów... jak sama zauważyłaś wcześniej- opcja pośrednia nie wchodzi w rachubę.