Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria z poznania

Zerwac?

Polecane posty

Gość daria z poznania

Spotykam sie z mezczyzna o 10 lat starszym. od kilku miesiecy. Jest bardzo dobry, az za! Dba o mnie, rozpieszcza, zaprasza do kina, teatru, ale ja....ja go nie kocham i nie potrafie pokochac. Ale jest tak dobry, ze az zal stracic ale z drugiej strony strasznie sie mecze na randkach z nim. Zakonczyc te znajomosc?

Gość daria z poznania
To nie o to chodzi, ze kupuje i zabiera, ale za to, ze jest tak dobry, ma wspaniale zasady, moja rodzina go uwielbia. a ja sama nie wiem czego chce

Gość Majka12c
Najwidoczniej nie wiesz.... I w dodatku jestes nieuczciwa wobec niego. Zabierasz mu czas. Gdybys z nim zerwala, mialby szanse poszukac dziewczyny, ktora docenilaby jego starania. Zreszta, ten zwiazek i tak sie rozpadnie. Szkoda waszego czasu.

Gość Waldemar z Leszna 46lat
A jakie ma auto?

Rozkochaj, niech przepisze na Ciebie swoje ubepzieczenie a Ty po cichu spotykaj się z innym... Jeśli masz czyste (bo nie używane) suienie sytuacja komfortowa.

Gość zmorrrka
to sie nazywa sponsor:P

Gość juz wiem.
jeżeli jesteś uczciwa, zerwiesz, jeśli nie zostaniesz z nim, zależy jaka natura twa.

Gość raffa
dziewczyno znajdz sobie lepiej jakiegos smierdzacego grzyba co bedzie kozak siedzial caly dzionek na kanapie przed tv a ty bedziesz mu uslugiwac, wtedy bedziesz wiedziala na bank czego chcesz!!!!