Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 Witam. Mam taki problem...kochałam się z chlopakiem i gdy było już po wszytskim zdejełam mu prezerwatywe i jakoś bardzo mało jej tam było, a nawet można powiedzieć że prawie wcale...NIgdy sie tak nie zdarzyło :( Przestraszyłam się. pomóżcie :( prezerwatywa była cała , sprawdziałam. Chlopak mógł miec taki wytrysk ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 halooooo..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyna84 0 Napisano Luty 4, 2009 im więcej wytrysków tym bardziej skąpa ejakulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 ale jej prawie nie bylo... można powiedziec ze wogole... to wygladało tak jak by to był ten płyn który wydobywa sie podczas stosunku przed wytryskiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyna84 0 Napisano Luty 4, 2009 jezeli pizesz ze prezerwatywa była cała to czym się przejmujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 sama nie wiem... :( napewo była cała...bo sprawdzałam...nigdy sie tak nie przydażyło...ze jej ''nie było''.. wiec nie wiem co mam myśleć... :( jak zdejmowałam mu prezerwatywe to była na swoim miejscu i na końcu była sucha... wiec nie wiem czy mam sie martwić czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyna84 0 Napisano Luty 4, 2009 Mężczyźni mogą mieć orgazm bez wytrysku. Jest to tak zwany orgazm suchy. Nasienie nie wypływa z członka, ale mężczyzna przeżywa taką samą rozkosz, jak przy orgazmie z wytryskiem. Suchy orgazm zdarza się, gdy mężczyzna jest już wyczerpany i brakuje mu nasienia, bo uprawiał seks kilka razy z rzędu. Czasami może zdarzyć się tak, że wytrysk następuje, ale nasienie zamiast na zewnątrz dostaje się do pęcherza moczowego. Jest to tzw. wytrysk wsteczny, który może być oznaką nerwicy. Z kolei za mała ilość spermy (czasem jej brak) może być spowodowana chorobowymi rezultatami świnki, zaburzeniami hormonalnymi, czynnikami dziedzicznymi oraz infekcjami. Warto także zwrócić uwagę na przyczyny środowiskowe, takiej jak noszenie zbyt obcisłej bielizny, nałogowe palenie, alkohol, narkotyki, efektami radiacji lub substancji trujących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heehehehehe Napisano Luty 4, 2009 zdejełam mu prezerwatywe i jakoś bardzo mało jej tam było czego było mało? tej prezerwatywy? dziewczyno zacznij mówić rzeczy po imieniu jeżeli o to pytasz to pisz, ze chodzi ci o spermę czy wytrysk itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 Czekam na odpowiedzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 hm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 chcem poprostu odświeżyć temat :) :( kobitki piszcie co myslicie na ten temat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co oznacza Napisano Luty 4, 2009 słowo CHCEM???????????skoncz najpierw podstawowke a potem bierz sie za seks, proponuje slownik ortograficzny, mysle ze to wiekszy problem niz sperma w twoim wypadku dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 4, 2009 Sylwia, nie panikuj. Raz moglo sie zdarzyc :D :D :D A zeby miec obfity wytrysk, trzeba jesc duzo jajek :D I co to za zagladanie facetowi do prezerwatywy :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 jak to raz mogło sie zdarzyc???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 4, 2009 O rany. Mogl byc oslabiony, miec w nocy wytrysk, etc, itd. Naprawde mysle ze nie masz sie czym martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 4, 2009 Tak, jak guma byla dziurawa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 nie była dziurawa.... chodzi mi o drugą strone prezerwatywy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mloda... Napisano Luty 4, 2009 jedyne rozsadne wytlumaczenie to takie, ze Twoj facet udawal orgazm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość se Napisano Luty 4, 2009 czy to byl Twoj 1szy raz? jesli byla dobrze zalozona, to sie nie obawiaj:) A moze masz plodne dni. z drugiej strony. Ja chyba nie chcialabym zdejmowac prezerwatywy .. Zakladac zakladam czasem, bardzo to lubi, ale zdejmowanie zostawiam jemu. Jesli on sie tym nie martwi to Ty nie powinnas tym bardziej zwlaszcza, ze zupelnie nie ma czym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 4, 2009 Nie mam juz sil... Tak, nawet jak gumke ze sperma zawiazesz na supel i rzucisz na srodek jeziora, sperma moze sie wydostac i Cie zapolodnic. Nie zapomnij nazwac syna MC Gywer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 nie nie udawała...:P słyszałam jeszcze o czymś takim jak przedwczesny wytrysk...może to być to??? uprawialismy seks przez jakies 5min az mój chłopak skończył... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość se Napisano Luty 4, 2009 to wspolczuje :D jak dla mnie to Twoj chlopak czesto sam sie zaspokaja ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość se Napisano Luty 4, 2009 hmmm 5 min sexu, wiecej czasu Twojego aiedzenia na kafeterii i bazgrania glupot. Mogl sie postarac i jeszcze w tym czasie Cie zajac czyms :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mloda... Napisano Luty 4, 2009 Energiczna Trzydziestolatko! to jest bardzo prawdopodobne, bo Sylwia120 przy zawiazywaniu prezerwatywy mogla by sie ubrudzic sperma, potem robilaby siku, podtarla sie i dzidzius gotowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość se Napisano Luty 4, 2009 to moglby byc rzeczywiscie tylko Mc Gywer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mloda... Napisano Luty 4, 2009 nie udawala...? ej, to co Ty chcialas zeby Twoja kochanka- lesbijka miala wytrysk!? :D buhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia120 0 Napisano Luty 4, 2009 hm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach