Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia120

Mało spermy...

Polecane posty

Witam. Mam taki problem...kochałam się z chlopakiem i gdy było już po wszytskim zdejełam mu prezerwatywe i jakoś bardzo mało jej tam było, a nawet można powiedzieć że prawie wcale...NIgdy sie tak nie zdarzyło :( Przestraszyłam się. pomóżcie :( prezerwatywa była cała , sprawdziałam. Chlopak mógł miec taki wytrysk ??????

ale jej prawie nie bylo... można powiedziec ze wogole... to wygladało tak jak by to był ten płyn który wydobywa sie podczas stosunku przed wytryskiem...

sama nie wiem... :( napewo była cała...bo sprawdzałam...nigdy sie tak nie przydażyło...ze jej ''nie było''.. wiec nie wiem co mam myśleć... :( jak zdejmowałam mu prezerwatywe to była na swoim miejscu i na końcu była sucha... wiec nie wiem czy mam sie martwić czy nie...

Mężczyźni mogą mieć orgazm bez wytrysku. Jest to tak zwany orgazm suchy. Nasienie nie wypływa z członka, ale mężczyzna przeżywa taką samą rozkosz, jak przy orgazmie z wytryskiem. Suchy orgazm zdarza się, gdy mężczyzna jest już wyczerpany i brakuje mu nasienia, bo uprawiał seks kilka razy z rzędu. Czasami może zdarzyć się tak, że wytrysk następuje, ale nasienie zamiast na zewnątrz dostaje się do pęcherza moczowego. Jest to tzw. wytrysk wsteczny, który może być oznaką nerwicy. Z kolei za mała ilość spermy (czasem jej brak) może być spowodowana chorobowymi rezultatami świnki, zaburzeniami hormonalnymi, czynnikami dziedzicznymi oraz infekcjami. Warto także zwrócić uwagę na przyczyny środowiskowe, takiej jak noszenie zbyt obcisłej bielizny, nałogowe palenie, alkohol, narkotyki, efektami radiacji lub substancji trujących.

Gość heehehehehe
zdejełam mu prezerwatywe i jakoś bardzo mało jej tam było czego było mało? tej prezerwatywy? dziewczyno zacznij mówić rzeczy po imieniu jeżeli o to pytasz to pisz, ze chodzi ci o spermę czy wytrysk itp

chcem poprostu odświeżyć temat :) :( kobitki piszcie co myslicie na ten temat :(

Gość a co oznacza
słowo CHCEM???????????skoncz najpierw podstawowke a potem bierz sie za seks, proponuje slownik ortograficzny, mysle ze to wiekszy problem niz sperma w twoim wypadku dziecko

Gość mloda...
jedyne rozsadne wytlumaczenie to takie, ze Twoj facet udawal orgazm :D

Gość se
czy to byl Twoj 1szy raz? jesli byla dobrze zalozona, to sie nie obawiaj:) A moze masz plodne dni. z drugiej strony. Ja chyba nie chcialabym zdejmowac prezerwatywy .. Zakladac zakladam czasem, bardzo to lubi, ale zdejmowanie zostawiam jemu. Jesli on sie tym nie martwi to Ty nie powinnas tym bardziej zwlaszcza, ze zupelnie nie ma czym :)

nie nie udawała...:P słyszałam jeszcze o czymś takim jak przedwczesny wytrysk...może to być to??? uprawialismy seks przez jakies 5min az mój chłopak skończył...

Gość se
to wspolczuje :D jak dla mnie to Twoj chlopak czesto sam sie zaspokaja ;P

Gość se
hmmm 5 min sexu, wiecej czasu Twojego aiedzenia na kafeterii i bazgrania glupot. Mogl sie postarac i jeszcze w tym czasie Cie zajac czyms :)

Gość mloda...
Energiczna Trzydziestolatko! to jest bardzo prawdopodobne, bo Sylwia120 przy zawiazywaniu prezerwatywy mogla by sie ubrudzic sperma, potem robilaby siku, podtarla sie i dzidzius gotowy :D

Gość se
to moglby byc rzeczywiscie tylko Mc Gywer

Gość mloda...
nie udawala...? ej, to co Ty chcialas zeby Twoja kochanka- lesbijka miala wytrysk!? :D buhaha