Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhmmmmmmmmmmmmmmm

co myslicie o sukniach dwuczesciowych???/

Polecane posty

Gość hhmmmmmmmmmmmmmmm

naprawde bardzooo arzdko mi sie podobaja ale sa takie modele niektorych firm ze sa dwuczesciowe ale cudne :) ale rzadko

Gość kingakinia
mi sie jakos nie podobaja...ale co komu pasuje. W salonach które teraz odwiedziłam to juz praktycznie nie ma takich sukni bo usłyszałam że wyszly z mody - tak mi powiedziała sprzedawczyni w Cymbelline i nie było tam ani jednej dwuczesciowej moze dlatego tak mówiła. Co kto woli.

Gość hhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a wolicie suknie ( kroj klasyczny) z gporsetami jakby delikatnie przechodzacymi w dol poprzez takie marszczenie materialu czy gorsety scisle do figury przylegajace ktore wygladaja na jakby lekko odciete od dolu no i potem rokloszowujacy sie dol sukni?

Gość kingakinia
wole takie delikatnie przechodzące bo takie ścisle gorsety to raczej takie bezy póxniej sa. Ale zreszta mi sie wogóle gorsety nie podobaja :p

Gość hhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no ja mam na oku suknie ktora jest jednoczesciowa ale gorset jest jak by lekko odciety i nie robi sie beza po zalozeiu bo kroj klasyczny jak jes dobrze skrojony to beza nie powstanie bo material nie podnosi sie do gory tylko do razu schodzi w wdol