Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesniowapanna

krzywa szyjka macicy a ciaz

Polecane posty

Gość wrzesniowapanna

Ostatnio sie dowiedzialam, ze mam krzywa szyjke macicy i ze musimy sie mocno starac zeby zajsc w ciaze. Moze na swoich przykladach mi powiecie jakie pozycje stosowalyscie. I wogole wszystko co moze pomoc zajsc w ciaze.

Gość wrzesniowapanna
nie orietuje sie ;/ Byłam u gienka. na rutynowych badaniach i powiedzialam, ze staramy sie z mezem o dziecko juz 6miesiecy i nic. A on na to ze to moze byc spowodowana moja szyjka macicy ktora jest krzywa i utrudnia przy tym dojscie plemnikom. Powiedzial, ze musimy postosowac rozne pozycjie i wogole. Ale nic konkretnego.

Gość ala ma kotaaaa
ja już też gdzieś czytałam o tym trzymaniu nóg w górze :p

Gość może pomogę..................
aaaaaaaaaa i nie kochajcie się codziennie...bo wtedy plemniki są nieco słabsze...najlepiej obliczcie sobie też kiedy masz dni płodne...i wtedy atakujcie :)

Gość wrzesniowapanna
Tez slyszalam o tych nogach w gorze. :) A co do dni plodnych to troche ciezko mi je dokladnie obliczyc. Cykl ostatnio mi sie rozregulowal. Wiec staramy sie kochac zawsze wtedy kiedy jest okazja. Moze w tym miesiacy uda sie nam. mam dostac okres mniej wiecej za tydzien. Chyba bym padla z radosci jakbym nie dostala. Sami z siebie sie smiejemy ze juz sie nie kochamy tylko kopulujemy. :) A o dziecku marzymy od zawsze. Nawet slub nie byl tak wazny jak dziecko.A teraz czasami dola lapie przy kazdym okresie, ze to nie teraz, ze znow bedzie trzeba caly miesiac sie starac... eh...

Gość kasiunia
hej ja mam krzywa szyjke macicy i juz dwa razy nie donosilam dziecka musisz sie wybrac do lekarza na badania

Gość kasiunia
choc jedno dziecko mam i nie dlugo bede miala badania w szpitalu jak cos sie dowiem to jeszcze napisze zycze powodzenia i uwarzaj na siebie