Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diday

seboradin lotion - prosze o rade

Polecane posty

Gość diday

Hej dziewczyny, chciałam Was prosić o radę. Jakiś czas temu przez ubytek 'kilku' kilogramów moje włosy zaczęły wypadać bardziej niż zwykle- czyli baardzo. Na dodatek niedawno przeszły dekoloryzację, rozjaśnianie i farbowanie za jednym zamachem ( powrót do naturalnego koloru włosów= piekło!) po czym stały się na dodatek przesuszone. Teraz wychodzą garściami! Jak tak dalej pójdzie niedługo nic mi na tej głowie nie zostanie Dość długi czas łykałam skrzyp i pokrzywe- nie dało rezultatów. Teraz biore Capivit piękne włosy, robie maseczki z żółtka+nafty+soku z cytryny ale bezpośrednio po tym zabiegu włosy wypadają jeszcze bardziej! [czy to normalne na początku stosowania takich kuracji;/ ?] Naczytałam się troche o Seboradinie i postanowiłam wypróbować.. ale mam dylemat, bo nie wiem czy sięgnąć po 'Seboradin Niger - balsam z czarną rzodkwią' czy po 'Seboradin lotion regenerujący z żeń szeniem' ? Przypominam, że moje włosy są przesuszone i wypadają na potęgę! Proszę o radę i z góry dziękuję za pomoc

Gość WAX
kup WAX, do kupienia w aptece, doskonale odbudowuje zniszczone wlosy, zrob sobie taka kuracje! :) to taka maseczka, dobrze odżywia włosy.

Gość misiabellla
dermena szampon w aptece do kupienia i jakies tabletki silica albo skrzypowita czy cos- zalezy co komu bardziej podejdzie

Gość diday
dziękuję, muszę odwiedzić aptekę jak najszybciej :) ale poza tym nadal chciałabym się dowiedzieć który Seboradin byłby najlepszy do moich włosków :]?

Gość misiabellla
ja nie uzywalam, ale kolezanka chwalila sobie ten z czarna rzodkwia. i robila sobie jakies zabiegi nafta kosmetyczna, ktora tez kupowala w aptece. zreszta jest z inter fragrance taki lotion patrole, ktory zawiera tez nafte zdaje sie i ludzie sobie go dosc chwala. musisz cos wybrac na poczatek, potem ewentualnie zmienic. ale wiadomo, ze wszystko wymaga czasu i od razu z niczego efektu nie bedzie .

Gość misiabellla
Choc musze Ci powiedziec, ze jej ostatecznie pomogla skrzypowita wlasnie. A mnie bardziej sam szapmon dermena- ja mam wlosy sklonne do przetluszczania sie, a ten szapmon troche wlosy wysusza, ale w sumie i tak, zeby je rozczesac po umyciu trzeba uzyc jakiejs odzywki/ balsamu, wiec wlosy nie sa przesuszone w efekcie koncowym tylko takie jak byc powinny. Naprawde polecam!

Gość WAX
nafta podobno trochę wysusza, a rzodkiew raczej tak świetnie nie regeneruje... tobie potrzeba przede wszystkim NAWILŻENIA włosów i odbudowy - z tym poradzi sobie WAX - naprawdę polecam...