Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mętlik w głowie/

WÓDKA - OKLEJONĄ CZY NIE?

Polecane posty

Gość mętlik w głowie/

czy trzeba oklejać wódkę naklejkami? czy styknie tylko wstążka? aaa poradzxie, prosze... dzieki!!

Gość ja pierrre..
wodke to trzeba chlac, a nie oklejac, becwale. :O co za pytanie w ogole!

Gość mętlik w głowie
Kurka to mój nick:( Ktoś mi go ukradł..:(

po co obklejac wódke, nie dosc ze to tandetnie wygląda to jeszcze tak jakbys chciala ukryc jaką wodke kupiłas, u nas zadnych ozdób nie bedzie na wodce moze jakies wstążki choc i to niewiem

Gość mętlik w głowie/
podobno nie mozna podac nieoklejonej, dlatego pytam i czekam na odpowiedzi NORMALNE, a nie jakies z d>upy:/

Gość mętlik w głowie/
dzieki Olivka. jak juz to damy wstazeczki i tyle , dzieki :*

Gość u mnie robiona przez ojca
cytrynowka, bedzi miala nalepke 'wodka weselna' a kupna bedzie bez niczego.

my mielismy tylko wstazki...nie podoba mi sie jak sa oklejone . Brzydko to wg mnie wyglada .

Gość cokolinka
to chyba zależy, jakby miała wódkę robioną to nakleiłabym coś, żeby gołe butelki nie stały. Ale teraz chyba juz rzadko kto wódkę robi więc są oryginalne etykiety. U mnie bedątylko zawieszki, chociaz i tak pewnie od razu je pozdejmują, bo bedą przeszkadać przy nalewaniu

Gość kingakinia
u mnie bedzie bez naklejek bo mi sie to nie podoba i wieje mi tandeta a na wstazeczki szkoda mi kasy bo i tak trzeba to ściągać :p

ja nie chciałam okelajać bo to dla mnie trochę wioską leci, nie chciałam też stawiac na stole gołej flaszki, znalazłam rozwiązanie - kelnerzy bedą podawali każdą flaszkę zmrożoną przewiązaną ładnie bialą serwetkąm czasem wina tak sie podaje - korzyść dwojaka - flaszka oslonieta elegancko, serwetka bawelniana ochroni przez mokrą butelką, bo odmarza przeciez :)

nie podobają mi się te naklejki z młodą parą na wódce, kojarzą mi się z tandetną wódką, choć w środku jest wyborny trunek ;) a zresztą kwestia gustu :)

lepiej nie oklejac bo potem ktos ci powie, ze wodka podrobka czy cos, jak juz cos to wstazeczka/krawacik/podwiazka:)

a ja miałam calą salę upstrzoną różnymi pierdołami dlatego stwierdziłma, że jak jeszcze wódkę mam upstrzyć to sobie darowałam :P

No ja miałam właśnie te wspomniane krawaciki i podwiązki, też mi się nie podobają naklejki, wygląda to jakby chciało się ukryć przed goścmi, co piją:) No chyba że ojcowie weselni postawią jakiś własnooręczny bimberek (a to ostatnio często widywałam na weselach), to naklejki mogą być;)