Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara777

czy mogło coś się stać dziecku? 6 mies

Polecane posty

Gość kara777

Mój 6 miesięczny synek dziś pacnął na plecki i główkę z pozycji siedzącej. Siedział sobie na łóżku, ja go trzymałam za rączki - podtrzymywałam, żeby nie poleciał, on je wyrwał i pacnął do tyłu na plecki i główkę. Pacnął na łóżko.Czy mogło mu się coś stać? Wstrząs mózgu czy coś ? Iść do lekarza?

Gość mialam to samo zadne pieluchy
ty żarty sobie robisz prawda?

nic mu sie nie stalo (raczej) przeciez łozko jest miekkie. Nie trzymaj go na sile jak jeszcez nie potrafi siedzieć bo bedzie mial problemy z kregoslupem. zobaczysz jak zacznie siedziec, siadac wstawac jakie bedzie akrobacje robil i ile siniaków naliczysz :) głowa do góry.

Gość kara777
czemu żarty? ? ? Nie zdarza mi się to zazwyczaj - dziś się zdarzyło i trochę się martwię, choć wydaje mi się rzeczywiście, że nic się nie powinno stać

Gość MarchewkowePole
kara777 moja mala uderza glowka o poldoge na codzien a ma 8 mies, wczesniej tez uderzala bo jest tak energoczna zdarza sie ze stoi i sie puscza jest chila placzu ale wtedy ja zabawiam i po bolu, nic Twemu dziecku nie bedzie jedyne tylko siniak i goz moja ma juz chyba 3:D lekarz powoedzial ze to nic groznego dziecko musi sie nauczyc samo co boli a co nie

Gość Ty jakas
niepowazna jestes? wstrzas mozgu od uderzenia o miekkie lozko? puknij sie w glowe. i po co sadzasz dziecko, skoro jeszcze nie potrafi utrzymac rownowagi????/////// skoro wyrywa raczki, nie chce, zebys je tak trzymala.