Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem chłopakiem

jestem chłopakiem-mam pytanie

Polecane posty

Gość jestem chłopakiem

Mam pytanie na temat bycia dziewicą. Mam dziewczynę, która twierdzi, że byłem jej pierwszym facetem z którym uprawiała seks. Mówi się o tym ,że po pierwszym stosunku dziewczyna krwawi, plami i w ogóle facet czuje, że przerwał błonę dziewiczą. Nic takiego nie czułem, a ona nie plamiła, miałem wrażenie, że nie jest dziweicą, choć nadal twierdzi, że była. Jak to jest z tym dziewictwem? Proszę napiszcie mi coś na ten temat, bo nie chcę być ouszukiwany.

Wszystko zależy od elastyczności i grubości błony . moża Twoja dziwczyan miała akurat cienką...nie zawsze występuje krwawienie po przebiciu. każda kobieta jest inna

coś mi mówi że na takim wzajemnym zaufaniu to daleko nie zajedziecie moja rada oczywiście słuchać nie musisz skoro dziewczyna którą najwyraźniej kochasz mówi że tak jest to dlaczego jej nie wierzysz... co do twojego pytania fizjologia bywa różna może tak być

Gość oooooł majjjjj
moj pierwszy sie o to przypierdalal, a ja niewinna bylam:( do dzis mnie drecza rozne mysli:( o Chryste!!!

Gość jestem chłopakiem mam pyt.
dzięki. poprostu myślałem, że musi tak być i już, a jak nie to jest coś nie tak. Nie znam się na tym, jak to wygląda z tymi kobietkami, ale dobrze, że mi wyjaśniliście. Świetne to forum, a ile cennych informacji :-)

Gość ziummmmm
mi tam nic nie bylo, zadnego bolu , zadnej krwi, a pierwszy raz to 4 razy zrobiłam ze swoim facetem :P

pewnie błonka poszła przy masturbacji i tyle

Gość edek111
Wiecie co - ja już kilka dziewic miałem i żadna jakoś błony nie miała - czy kobiety ukrywają to, że straciły błonę z kimś innym, czy już dzisiaj błona dziewicza występuje tylko u małych dziewczynek ?

Gość moj były chłopak
też nie wierzył ale nie mój problem, choć wtedy to bolał brak zaufania nie moja wina, nic nie leciało nic jakoś szczególnie nie bolało