Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaglezmeczona

Co Mi jest?

Polecane posty

Gość ciaglezmeczona

Chodzi o to ze ciagle jestem zmeczonaaa nic mi sie nie ;((( pracuje 5 godz dziennie niby sie nie przemeczam ale ciagle jestem zmeczona moze za malo jem ? 2 problem to nie moge nawet na siebie parzec brzydze sioe siebie ;(((((( czy kto mi moze powiedzxiec co sie ze mna dzieje ....

Gość nutella czekoladowa
przemeczenie.. albo osłabienie wiosenne..moze masz za mało witamin.. w gre wchodzi jeszcze anemia... DIAGNOZA: przeżyjesz:D

Gość ciaglezmeczona
anemiaaa???

Gość ja tez tak mamm
ja tez ciagle zmeczona jestem :O:O nie wiem czemu juz tak 2 lata mam wyniki dobre mam psa, wychodze razy z nim i jestem skonana z tych spacerow a juz o chodzeniu gdzies na dyskoteki towogole nie ma mowy ciągle bym spala 😭

Gość nutella czekoladowa
nie mówie że napewno masz.. ale zrób sobie badanie krwi tak na wszelki wypadek.. lepiej dmuchać na zimne:D

Gość szmeryyyy bajeryyyy
ja też tak mam, niestety :( śpię po 10, 11 godz dziennie a jak nie śpię to chodzę po domu i ziewam nic mi się nie chce, na nic nie mam siły kiedyś regularnie chodziłam na basen, siłownie a teraz najlepiej mi na kanapie dodaje że mam wiecznie zimne ręce i stopy, co wynika z niskiego ciśnienia tylko co robić żeby było lepiej????? żeby się chciało tak jak się nie chce

Gość ciaglezmeczona
zimne stopy i rece ja tez mam;/;/ a najgorsze jest to ze tak jak by zamykam sie w sobie .. nawet nie mama ochoty wyjsc gdzies z przyjaciolkamii ... mam nadzieje ze to minie ... albo musze zmienic tryb zycia anie wkolko dom praca spanie dom praca spanie i tak w kolkoo a dodam jeszce ze nie jadam miesa od dziecka moze i to ma wplyw na to wszytko ??/

Gość szmeryyyy bajeryyyy
hmm brak mięsa w diecie może prowadzić do braku żelaza niedobór żelaza = anemia może jednak powinnaś zrobić te badania krwi

Gość ciaglezmeczona
poczekam z tymm .... od jutro zaczne brac zelazo w tabletkach moze poskutkuje...

Gość szmeryyyy bajeryyyy
a co do zamykania się w sobie, mam podobnie spotykam się tylko z moim facetem i tylko wtedy gdy to on do mnie przyjedzie jak mam coś załatwić poza domem to jestem chora, spotkania z przyjaciółmi odwołuje wymyślając banalne powody, a wszystko dlatego że mi się NIE CHCE :( ty przynajmniej do pracy chodzisz, a ja ciągle w domu

Gość ciaglezmeczona
no ja mam podobnie jak ty .. ;) jedynie jak facet przyjedziee .. spotkania tez odwoluje .. nio chociaz mam ta prace ale czasami juz mi sie nie cche isc do niej ;/ ... jesli moge spytac ile mas zlat?

Gość szmeryyyy bajeryyyy
może :( :( :( czasem mi się wydaje że przydałby mi się psycholog, może on uporządkowałby moje życie, skoro ja sama nie mogę

Gość ciaglezmeczona
mozeeeee :| ..

Gość szmeryyyy bajeryyyy
25 czyli gówniarą nie jestem :(

Gość ciaglezmeczona
tez myslalam o tym ale tak jakos glupio mi pojsc... moze ta pogoda wplywa tak zle na nas ..

Gość no informatyk
depresja jak nic :/

Gość ciaglezmeczona
ehhh ;((((

Gość szmeryyyy bajeryyyy
może...ja od trzech miesięcy siedzę w domu i nic nie robię czekam na nową pracę, a kiedy do niej pójdę ... nie wiem... może to ta monotonia, nuda, to że nic się nie dzieje wiem, że powinnam coś zmienić, coś robić, generalnie powinnam się uczyć ;) ale jak tylko biorę książkę do ręki to zaczyna mnie głowa boleć a tak szczerze to ostatnio boli mnie codziennie :(

Gość ciaglezmeczona
znalazl sieeeee pieknyy blahahahahaha wieszzz az mi humor pasztecie poprawiles;p

Gość szmeryyyy bajeryyyy
" diagnoza - jesteś kafeteryjnym pasztetem, otyłym i rozleniwionym paszczurem lenistwo powoduje permanentne zmęczenie " z tym drugim to się nawet mogę zgodzić, co do pierwszego to ktoś się z lekka pomylił

Gość ciaglezmeczona
hmmm musimy to jakos zmienic !

Gość ciaglezmeczona
ide chyba polozyc sie do luzkaaa .. zaraz bedzie na wspolnej .. ;))) i bede rozmyslala co z zsoba zrobic .. ;///

Gość silio
Podstawa to zrobic badania,a potem się martwić.Nie chce Cie autorko straszyć,ale to moga być objawy cukrzycy,chociaż mi to wygląda bardziej na deprechę(sama to przechodziłam,więc wiem z czym to sie je).Jednak zanim zaczniesz się martwić ,zrób podstawowe badania.Pozdrawiam.

Gość szmeryyyy bajeryyyy
jakiś pomysł????

Gość szmeryyyy bajeryyyy
silio --- > jakie badania sugerujesz? jak zdiagnozowałaś depresję, i jak z niej wyszłaś?

Gość ciaglezmeczona
nie maam zadnego .. jak wykleczyc depresje ?

Cukrzyca? Jeśli już, to zainteresowałabym się tarczycą. Generalnie, pewnie lenistwo.

Gość wiel moze byc
depresja,tarczyca,wysoki cukier,anemia itd itp