Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkooo66

Motorola K1 czy LG KE970 Shine stdandard

Polecane posty

Gość sloneczkooo66

czesc:) chce kupic ktorys z tych telefonow, ale nie moge sie zdecydowac czy ktos ma moze je i moze mi cos polecic:)?

Oba średnie, motorola mi się wizualnie nie podoba, ale to kwestia gustu. LG natomiast zdecydowanie odradzam, miałam kiedyś Chocolate i to był niesamowity wręcz badziew, chociaż śliczny, znajoma ma Shine i też narzeka.

Jeśli miałabym wybierać to Motorola. Ja mam Samsunga F250 (brązowego) i jestem bardzo zadowolona :)

Gość sloneczkooo66
a na co narzekacie w LG bo on mi sie bardzo podoba..

Gość mam lg
chokolade masakra menu:o wczesniej mialam motorole tez menu masakra:O nie ma jak nokia:)

Przyznam, że w Motoroli jest beznadziejne menu. Miałam już dużo telefonów i według mnie najlepsza jest Nokia i Samsung :)

Gość mam lg
Tak jak Ci tu wszyscy pisza lg wizualnie super wyglada ale menu takie,ze mam czasem ochote przez okno go wyrzucic wyobraz sobie,ze jak dostaje smsa z wizytowka to ten tandet nie odczytuje wizytowek:O jak mialas wczesniej nokie to wogole masakra przyzwyczaic sie do tego menu:O

Gość sloneczkooo66
mam samusnga i sie wlasnie zastanaiwam, podoba mi sie jeszce samsung u700 i jak tak piszecie to mzoe tego samsunga wybiore..