Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale frrttyy

Ta dziewczyna chyba kpi.szuka pracy a zobaczcie jakie ma doświadczenie..

Polecane posty

ale frrttyy Witam Mam 25 lat studiuję zaocznie pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą (uzupełniające mgr, na Uniwersytecie Śląskim). Posiadam dyplom licencjata pracownika socjalnego. Poszukuję pracy na cały etat w placówkach takich jak: Domy Pomocy Społecznej, Domy Dziecka, przedszkola, Placówki Wsparcia Dziennego, Warsztaty Terapii Zajęciowej. Miałam praktyki w Domu Dziennego Pobytu, przedszkolu, Domu Dziecka oraz odbyłam półroczny staż w przedszkolu. Zainteresowanych pracodawców proszę o kontakt mailowy: Przecież to chore gloszenie znalazłam na gumtree ale jestem w szoku bo ona ma juz 25 lat a zero doswiadczenia.co myslicie o czyms takim ? Myślę, że jesteś pizdą.

Gość buhehehehehhehehehhe
moj psychiatra zalecił mi ten sposób terapii by dokopywać innym. wydaje mi sie on nieco kontrowersyjny.:o a wy co o tym sądzicie?

Aha, i jeszcze jedno. Starajac sie o prace w swoim zawodzie, dajmy na to, krawcowa, piszecie o tym, ze sprzedawaliscie ryby...? Dziewczyna mogla pracowac od 18 roku zycia i miec mnostwo doswiadczenia jako telemarketer, sprzataczka, etc. Teraz poszukuje pracy w zawodzie. Jest po stazu. Czepiacie sie, moim zdaniem, zdrowo...

Gość porazka faktyczniueee

Czy większośc z was krytykujących ma chociaż tego licencjata??a Ty autorko czym się mozesz pochwalić? :O

Gość ulalalalalalalalala mother
Niby skad by miala miec doswiadczenie? Z dupy se wyciagnac? Chyba sobie jaja robisz. Tak narzekaja ze nie ma ludzi w Polsce po studiach bo wszyscy wyjezdzaja jak to pracy bez doswiadczenia nie chca przyjac co studiowali to im sie cos w glowie pozamiatalo. Zreszta co za róznica ze zaoczne, studia to studia huj wam w dupe!

Gość zmorrrka
tez jestem po pedagogice i wiecie co?? nie mam nawet stazu bo kuzwa jest albo redukcja etatow albo nie mam znajomosci wiec dajcie dziewczynie spokoj:) a jezeli byla na zaocznych to pewnie pracowala aby zapalcic czesne, wiecie ile kosztuje czesne?? to zamknijcie te puste lby:P

Gość KRAKUSY PORABANCY
straszne