Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

CZARNE Wlosy - Dobre Farby

Polecane posty

Czesc, czarnulki ;) Od lat farbuje wlosy na czarno. Wyprobowalam rozne farby (Palette, Garnier, Londa, Wella, Joanna, Revlon, Recital), chyba najbardziej mi odpowiada Garnier Nutrisse, ale ostatnio wydaje mi sie, ze formula tego kremu koloryzujacego ma zmienione jakies skladniki, czyli farbowanie juz nie wychodzi tak, jak chce. Moze ktos podpowie, ktora z obecnie dostepnych na rynku farb uwazacie za dobra. Kolor ma byc czarny, jednolity, bez brazowych lub granatowych refleksow. Pozdrawiam ;)

Gość mi podoba się Wella safira

Gość Anq
To co ty uzywasz to jest smiech nie farba, przerzuc sie na profesjonalne farby. Na allegro kupisz je po okolo 20 zł a taka tubka jest jak 2x sklepowa. Dodajesz jeszcze raz tyle co farby wody utlenionej 3% lub 6%, ktora kupisz na allegro litr za okolo 12zł (starcza na rok). tak wiec masz taka mieszanke 1:1 i nakladasz jak zwykla farbe i trzymasz okolo 35 minut. Masz ten komfort ze czarnej farby sie nie schrzani wiec mozesz smialo robic. Nakladasz na sam odrost i na ostanie minuty z odrobina wody przecigasz na calosc. Wlosy o wiele ladniejsze sa, farba sie nie wyplukuje no i nie niszczy tak włosów.