Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody piernik

Dawne teksty z podstawówki! Wspominamy

Polecane posty

-gąski gaski do domu!!! -boimy sie!!! -czego? -wilka złego! -agdzie on jest? -za domem! -a co robi? -ostrzy zęby! -na kogo? -na nas!!! -gąski, gąski do domu!!!!!!!!!!!!!! i wtedy wszyscy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i biegli:):):):):):):):):):):)

Gość raz dwa trzy baba jaga patrzy
:P

Gość agnieszka-kozka
albo "chodzisz mamie po picie? " a jak ktoś powiedział tak to mieli ubaw po paszyska

Gość podstawowe pytanie
W celach rozpoznawczych"czego słuchasz?":) Moja koleżanka kiedyś na to pytanie do nowo poznanego chłopaka odpowiedziała"bo po to mam uszy":)

beata1986 -gąski gaski do domu!!! -boimy sie!!! -czego? -wilka złego! -agdzie on jest? -za domem! -a co robi? -ostrzy zęby! -na kogo? -na nas!!! -gąski, gąski do domu!!!!!!!!!!!!!! i wtedy wszyscy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i biegli To pamietam najbardziej z czasów podstawowki :classic_cool:

a jak sie cos kupilo w sklepiku, to sie mówiło: cham sam stop i mozna bylo nie czestowac, no chyba ze ktos wczesniej powiedzial: spóła stop, to wtedy trza bylo dawac :D:D

Gość podstawowe pytanie
a największą beke mieliśmy jak któryś z chłopaków przechodził mutacje:)Jak szedł do odpowiedzi to cała klasa poszczana była:)durne dzieci z nas były...

Gość ja pamietam
ja sie ciebie nie boje bo mam w dupie naboje... jezyk lata jak lopata na lopacie wisza gacie... wpadła bomba do piwnicy napisała na tablicy sos zdechły pies... brzuch mnie boli, a od czego? od fasoli ,bo fasola była twarda i wskoczyła mi do gardła a z gardełka do pudełka, urodziła sie perełka a z perełki wyszedł dzied i zasmrodził caly swiat... hehe ile to kiedys radochy dawalo powiedzenie tego

Gość podstawowe pytanie
A u mnie jak się kupiło coś w sklepie to się od razu krzyczało "spóła STOP" zanim ktoś zdążył krzyknąć "spóła zamawiam!"

Gość ja pamietam
dziad miało byc

Gość podstawowe pytanie
A no i jeszcze wołaliśmy wprzy kłótni "ciumaj lachę" :O

u mnie jeszcze było: "OGŁASZAM - OGŁASZAM - ŻE - MARTA - SIĘ - NIE - BAWI" (jak się chciało kogoś (np. Martę) wykluczyć z gry ;))

podstawowe pytanie a największą beke mieliśmy jak któryś z chłopaków przechodził mutacje Jak szedł do odpowiedzi to cała klasa poszczana była durne dzieci z nas były... My tez:) Chłopcy tacy mało mówni wtedy byli :(:)

oooooo.... ZAMAWIAM pamiętam... u nas sie zajmowało kolejkę do sali , kto był pierwszy to stawał w rozkroku i krzyczał "zajęte" i wtedy sie wpuszczało te osoby które sie lubiło:D ale byliśmy świrusy :D

Gość agnieszka-kozka
pod koniec roku szkolnego wyrzucanie ksiazek przez okna z 3 pietra :/ omg...

.. "Byl sobie raz Felek 50 butelek w kieszeni mial, nadeszla niedziela opity jak bela a bela mu w pape oddawaj wyplate, wypalata przepita kobita zabita.." :D

Gość 354656757
-na co sie tak gapisz -po to mam oczy

Gość agnieszka-kozka
"wsadze Ci w dupe grabie, pinezke, kasztana.. i różne przedmioty sie wymienialo do kogos kogo sie nie lubilo " :-/

Gość dfgb
albo jak sie powiedzialo cos rownoczesnie z kims innym to lapalo sie za ramie i mowilo"raz, dwa, trzy moje szczescie a twoj pech"

Gość Primulaaa
A my mielismy " Był sobie raz felek co chodził bez szelek" a reszta podobnie :D

Gość Primulaaa
A na zielonej szkole... " Na koloni życie płynie, na koloni zycie płynie jak staremu po rycynie, ( jak stareeemu po rycynie... Już o 7 jest pobudka, już o 7 jest pobudka , potem gimnatyka krotka (poootem gimnatyyyka krótka..\ ktoś zna dalszy ciąg?:>

Gość agnieszka-kozka
a nasza pani z polskiego miala na nazwisko kotas... miedzy soba mowilismy na nia Kutafon (od kutasa).. i kiedys z nasza wychowawczynia mielismy i ktos chcial naskarzyc na ta pania.. kolega sie zapomniel i na całą klase "Bo to pani Kutafon powiedziaaała... " :D:D:D:D do teraz lejemy...

Gość ale ty jesteeeeees D
jeju to byly czasy :D ja pamietam na przerwach granie w groch-o-ściane (wszyscy mowili tak jedynym tchem grochościana bo nikt nie wiedzial o co chodzi w nazwie :D) i najpierw dzieciaki jakas ofiare trzymaly za jej palce u rak, ona miala oczy zamkniete czy tam zawiazane i sie krzyczalo "krowa krowa jakie mleko dajesz" potem wszyscy musieli dotykac scian i przebiegac z jednej sciany na przeciwległą tak, zeby krowa jej nie dotknela, bo jak dotknela do odpadala buahaha :D gry w gume pamietam, jak sieumiało zrobic "siodemki" na kolanach na szybko to sie bylo kims, a jak sie umialo je zrobic na udach to w ogole szacun :D no i teksty "jestes u pani" "powiem paniii" "proszem paniooom a on mnie uderzyyyl" i w ryk :D no i jak sie pojawily bajki z polonii 1, jattaman i inne to kazdy chcial byc na podworku jedna z glownych postaci i sie dzieciaki potrafily w to bawic miesiacami :D kochane czasy :)

Gość ja pamietam
a o 8 jest sniadanie, a o 8 jest sniadanie głodomory śpieszą na nie, głodomory śpieszą na nie....

Gość ale ty jesteeeeees D
no i zielone szkoły, tam to sie dzialo :D potem ploty chodzily kto z kim chodzi, "a wiecie ze na zielonej szkole kaska spodobala sie łukaszowiiii" i temat na miesiac :D no i dyskoteki szkolne, w kazdy piątek o 17 zbiorka i tance do 21, czsem do 22 jak pozwolili :D i kawalki wolne niesmiertelne - Can't Live Mariah Carey na przyklad, do tej pory pameitam jak to wlaczali i kazda dziewczyna stawala pod sciana albo siadala na krzesle wyczekujac az najepsze ciacho ja poprosi do tanca :D