Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T675

Co za debil wymyslil ze laski leca na samochod???!!!!

Polecane posty

Gość T675

No i co jezdze nowym mercem c klasa na uczelnie. I laski jak nie mialem tak nie mam. kolesie ktorzy jezdza tramwajem maja calkiem ladne dziewczyny. I wcale nie wybrzydzam, chcialbym miec chociaz zwykla, przecietna. Nie zauwazylem zebym mial lepsze powodzenie przez to ze jezdze tym samochodem, owszem czasem ktos powie ze fajny samochod i wogole, czasami znajdzie sie nawet taka dziewczyna, ale zaraz pozniej odwroci sie i bedzie zachwycac jakims tam innym kolesiem. Byly nawet sytuacje takie ze bylismy np z kumplem na imprezie, poznalsmy nowe dziewczyny, bawilismy sie z nimi a pozniej odwiezlismy je do domu (no i wiedzialy ze to moj samochod), pozniej sie dowiedzialem ze jedna z nich leci na kumpla i cos tam razem z nim kreci, o mnie nawet slowa nie bylo. Tak w skrocie. i nie mowcie mi ze to jest prowokacja. Ta teoria o samochodach to chyba cos nie tak z nia

Gość Armanii
Laski na samochód lecą!!!! dorwi sobie jakas tania głupia suke :P , jednak jesli szukasz jakies miłej faajnej dziewczyny musisz sie bardziej postarac : ) popros kumpla aby cie nauczył fachu wyrywania , ubierz sie ładnie i myj sie!! a napewnoc cos znajdziesz dla siebie : ) pozdroo

Gość sfsa
malo jest blachar takie czarnule lub bloondyny tak

Gość małosolny
mercedes c wystarczy co najwyzej na blachary po zawodowce, te z uniwerku rozrozniaja niestety literki :P

Gość ja Ci powiem kto
To wymyślili chłopcy bez powodzenia i samochodu takie uzasadnienie swojej nieudolności.

Gość daj foto swojego mera

sensowne laski, ktore nie czychaja tylko i wylacznie na kase faceta, same maja samochody :P

Gość Johny rapman
hehe jak zwykle udzieliliscie kolesiowi totalnie beznadziejnych odpowiedzi :) [czesc}

prawiczek- cos w tym jest. Ja jako posiadaczka prawka i dobrego samochodu tez nie chcialabym sierotki bez plastiku :P

Laski nie lecą na samochód. Uważają, że facet powinien mieć samochód choćby po to, że jak jest zimno i pada, aby odwiózł je do domu. Jesli już na coś lecą, to na pozycję faceta i kasę.

prawiczek i kropka 1987 ja tematu nie zakladalem, auta nie mam I kobiety także nie :D

Wymyślili to: a) posiadacze samochodów posiadający dziewczyny b) samotni bez samochodu

Gość moderatorkom jak juz
ja mam mietka klasy E 500 2002 rok i mam super laske, pasuje do tej blachy powiem wam

Gość medidoo
dziewczyny moze i lecą na samochód, nawet te zdolne i inteligentne, ale tylko i wyłąćznie wtedy gdy im sie podoba kierowca.

Gość a ja laski wyrywam
na psa :classic_cool:

Gość to głupota że ktoś leci na
samochód. Ja np. jestem materialistką, mój facet musi miec bardzo dobrą pracę itd. Ale na samochód nigdy nie patrze.

Wiadomo, że w busie większe szanse żeby poznać dziewczynę niż w autku:P bo żadna nie czepi się anteny gdy akurat przejeżdżasz:D Fajnie jeśli facet ma samochód, bo to wygoda, ale ja na szczęście mam swój dlatego nikt mi nie zarzuci, że lecę na furę:P A poza tym jeśli jakaś poleci na super samochód to bardzo prawdopodobne, że jest próżna... Chyba że o taką Ci chodzi hehe:D Pozdrawiam :P

Gość 350z
no bo leca tylko trzeba miec fure... ja jezdze nissanem 350z mam 20lat i co dziennie mam nowy element dekoracyjny w postaci raz blond raz czarnej w mojej z-tce

Gość to wymyślił na pewno prawik
który nie ma samochodu, a z dziewczyną to nawet nie rozmawiał. Mi np. nie zaimponujecie samochodem, bo w ogóle się nie znam na tym, nie odróżniam marek, nie wiem co to tuning, mogę powiedzieć że jest ładny albo brzydki, albo że widać że jest zadbany i nowy, ale to naprawdę wszystko. Niektóre dziewczyny znają się na samochodach, nie przeczę, ale raczej nie są to "tipsiary" i "solary", bo one mają inne zainteresowania.

Gość werciaa;)
taa ja nie mam samochdu, a moj facet porusza sie piechtobusem;) mimo tego nie zamienila bym go nawet na kolesia w srebrnej limuyznie, bo zaden nie ma takiego gadanego, uroku i wielu atutów jak ten Moj Pieszy boyfriend;) ale nie w tym rzecz... bo sa rozne typy kobiet niektore nie oszukujmy sie patrza na to czy facet ma auto, gdy nie maja czym dupe wozic, ale i wiadac, ze facet nie jest biedakiem wiec ho biora;p jeszcze inne patrza na atuty faceta samochod to nie wszystko, ale miło czasem gdzies pojechac, nie proszac sie innych, sa tez takie ktore same maja samochody, facet nnie musi, bo dzieki temu czuja sie samodzielne i pokazuja ze nie oczekuja niczego w zamian... o i moja grupa ja nie mam i On tez nie musi;p bo po co razem sie dorobimy auta bo w koncu jest przydatne... ja to tak odbieram/:) popracuj nad bajerem i osobowoscia;p