Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslama ze to sen a zaraz skon

Milo. ...........................

Polecane posty

Gość myslama ze to sen a zaraz skon

czy sie.granie uczuciami drugim czlowiekiem czasem staje sie dla niektorych priorytetem w zyciu...to co najcenniejsze ,sacrum zostaje zbrukane, podeptane; swiat moze sie zawalic w 1 chwili,, wszytsko co dla kogos wazne stalo sie dla innych powodem do podgladania, smiechu ....juz rozumiem ta dziewczyne co ja nagrali na komorke ... dziekuje wszytskim tu osobom ktore jakkolwiek mi pomagaly, nawet anonimowo .. bezinteresownie.to jakkolwiek mi dalo nadzieje ze swiat nie jest tak do konca zly. jednak jesli tyle scierwa na nim i dookola tyle zla ,,ja nic na to juz nie poradze nie chce wiecej walczyc ....o siebie o moja normalnosc ..o odczuwanie jak reszta ,,nie ma sensu...bo ciagle wraca powtarza sie racja, nie da sie mnie juz zmienic...to jest we mnie ...to to co mi zostalo przekazane, odpowiadam za bledy swoich rodzicow, nie wiem co zle robilam ze na to zasluzylam, co z ta sprawiedliwoscia .... kurwa to po chuja to wszytsko jest - ze milosc ze przyjazn..szacunek dlaczego jesli ktos chce byc szczesliwy...probuje walczy i gdzie sie obejrzy to go kopia ? jaka milosc jakie serce tylko cynizm i wyrachowanie ... juz nie mam sensu sily... po raz drugi przeprowadze to skutecznie....a ci co maja to na sumieniu niech wiedza ze czlowiek to nie zabawka. przeklinam cie i mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe co zrobiles mam nadzieje ze juz nikt wiecej na ciebie nie trafi ... http://youtube.com/watch?v=XvOJrwTvOzs

Gość Autorko.....
on ma w doopie co zrobisz....uwierz , nie warto przez drania. chcesz pogadac? tez przechodze pieklo ...

Gość inoczi
halo tak nie mozna porozmawiajmy

Gość Autorko...
zglosilam na policje....mam nadzieje, ze to falszywy alarm ale lepiej dmuchac na zimne

Gość Autorko...
dziewczyno odezwij sie...wiesz , ze uruchomilas ludzi swoim tematem i nie zostanie to bez odezwu

Gość ale powaga zgłaszał/aś to

Gość buty damskie
wydaje mi sie ze nie powinnismy tego bagatelizowac... moze naprawde cos sie dzieje?

Gość Autorko...
tak ...zglosilam to na policje...mam nadzieje, ze panowie policjanci tego nie zbagatelizuja.

Gość inoczi
Autorko... i co policja powiedziała?

to dobrze ze ktos zglosil... ja niestety nie mam jak...

a jak oni do niej trafia? czy moderzy udostepnia ip komputera tej dziewczyny?

Gość Autorko...
musza sie zapoznac z tym tematemtem...co dalej zrobia ...nie wiem

Gość inoczi
a moze ktos sobie jaja robi...

Gość Autorko...
Policja ma chyba swoje mozliwosci sprawdzenia IP, czy sie myle?

Gość Autorko...
nie kumam moderzy wspol[pracowali z policja w takich sprawach juz...tyle, ze zobacz ktora jest godzina. Nie wiem czy ktos dyzuruje na kafe z modow

w tej sytuacji musza! tylko cholera jasna trzeba powiadomic moderatora!

podalas adres strony itp? nie moga tak po prostu to olac! musza to sprawdzic!

Gość Autorko...
podalam

jak to zglosic moderatorom? oni tez mogliby zadzwonic i powiedziec nam cos wiecej moze na ten temat...

Gość Autorko...
zadzwonilam jeszcze raz. dostalam informacje zwrotna, ze sprawa zostala przekazana do jednostki, ktora sie tym zajmuje. Sprawe panowie potraktowali powaznie. Niestety co dalej juz sie nie dowiemy

Gość Autorko...
Apel do Policji, ktora przejela sprawe: napiszcie tu co dalej z ta sprawa, jak to sie zakonczylo, bo to dosyc czeste sytuacje na tym forum i naprawde czesto nie wiemy co robic w takich sytuacjach i czy rzeczywiscie Policja cos robi , by potencjalny samobojca nim nie zostal.

Gość a tak serio..........
a gdzie tu jest napisane z autorka zamierza popelnic samobojstwo?

hmmm... przeanalizowalem caly wpis - moge sie jednak myylic. odnosze wrazenie, ze co najmniej dwa nicki naleza do... samej autorki. "autorko" oraz "a tak serio". nie wiem, moze sie myle, ale te trzy wpisy maja podobny styl. bezosobowy. kurcze, obym sie jednak mylil. obyy wpis byl prowokacja.

Gość Autorko...
a tak serio.......... przeczytaj jej tekst wnikliwie. potrzebujesz konkretnych slow by wiedziec, ze jest takie zagrozenie?