Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johana76

Do Wróżki Marleny

Polecane posty

Gość Johana76

Czytałam Twoje wrozby na topiku \"Do wrozek i szkalnych kul\"...Czy moge i ja prosic o wrozbe? Nasze imiona i daty urodzenai: Joanna 12.07.1976 Marek 26.04.1977 Chcialabym wiedziec czy doczekamy sie dziecka? staramy sie o nie bardzo... Czy problemy ktore nasz drecza, mina? Co przyniesie ten rok? Co nas czeka? Czy maz nie straci pracy? Bardzo Cię proszę......

jesli można - dołączę się Anna 13.11.1977 - czy spotka mnie wreszcie coś dobrego w tym roku, dzięki czemu poczuję sie szczęśliwa??????? wątpię :(

Gość KASIA23222
to ja tez. co mnie spotka w tym roku . urodz.8 styczen 1978r. w niedziele ,moja liczba z numerologi 7.

Gość to i ja tez jesli mozna
totalnie zalamana jestem, czy cos dobrego w tym roku jak to zapytala autorka?:( bo narazie samo zlo :( 01.08.1984 :(

Gość dżordżina pieczokowa
wy naiwne istoty.........

Gość Johana76
podnosze....

Gość Johana76
podnosze

byłabyś dobrą mamą napewno jako osoba ciepła i gotowa na poświęcenie szukasz w życiu idei i nie powinnaś mieć problemów finansowych i międzyludzkich on jest osobą niepokorną i dumną, chodzi własnymi drogami i zależy jako kto pracuje, pasowałby do niego zawód wolny. Może mu grozić zwolnienie jeśli wykonuje zawód schematyczny, pracę fizyczną. Problemy są do przezwyciężenia i okaż większą aktywność i wiarę w siebie bo widzę umiejętność komunikowania się z ludźmi. Jeśli u Ciebie albo w rodzinie jest choroba to potrzeba czasu i cierpliwości a sukces będzie po ciężkiej pracy i leczeniu. Sprawy dziecka nie u wszystkich widzę i nie odczytuję dobrze. U Ciebie w najbliższym czasie też nie widzę, również potrzeba cierpliwości. Do niektórych pytań najlepiej potrzebna byłaby obecność indywidualna - tak jest w przypadku pytania - czy będzie dziecko. Nie można odpowiedzieć na pytanie ogólne o życiu.

Gość Ludzie te jej wrózby
to stek kłamstw nie wiem na czym Ona sie zna ale napewno nie na wrózbach oj kochana jak mozna tak mącić nam w głowach nie znasz sie na wrózbach to nie zabieraj sie za to:((((( :((

Gość Ty cierpisz chcesz odpowiedz
ania1311 a ona bawi sie tylko Ona nie umoie wrózyc:((((

Gość Johana76
Dzięuję Ci bardzo... O pracę męża pytam, bo wszyscy widza co dzieje sie teraz w czasie kryzysu. ...wszystko wisi na wlosku...wszystkie firmy dotknal kryzys....chcialabym wiedziec czy meza firma z tego wyjdzie calo i nie zwolni meza...Więc najblizsza przyszlosc mnie niepokoi bardzo... a czy widzisz cos w kwestii malzenskiej? naszych uczuc?

Gość wrózka marlena to oszustka
i dziwka

Gość okłamujesz kobiety
żerujesz na ich naiwności