Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka z podwórka

Testy owu

Polecane posty

Gość mirka z podwórka

Mam pytanie do znających się na tym. Zazwyczaj moje cykle to 27 - 29 dni, przez ostanie trzy cykle robiłam testy owu i wychodziło mi, że owulka była 13 lub 14 dnia (testy pozytywne w dniu 12 i 13, 14 dni po owulce miałam na nieszczęście @), w tym cyklu pozytywny test wyszedł mi wczoraj wieczorem (15 dzień cyklu). Zrobiłam też jeszcze dziś rano, żeby zobaczyć co będzie, wczoraj wieczorem kreska testowa była chyba o cień jaśniejsza od kontrolnej, natomiast teraz jest na mur beton ciemniejsza (a jest godzina 8 rano, wczoraj robiłam test o 19). To chyba oznacza, że owulka będzie jakoś tak w przeciągu 24 godzin, czuję ból jajnika, śluzu mnóstwo od dwóch dni. Moje pytanie - na ile ten test jest w stanie mnie upewnić o owulacji i kiedy zadziałać? Działaliśmy wczoraj i przedwczoraj, chyba dziś powtórzymy, ale czy nie za często?

oznacza to że owulka może nastąpić w przeciągu 24-36 godz. pasuje żeby przytulanko bylo dzisaij i jutro. szkoda tylko że robiliście przez ostanie 2 dni, bo plemniki moga być trochę osabione, ale skoro masz taki śluz jak piszesz i krechy 2 to dzialaj i wykorzystaj okazje. powodzenia:)!

Gość mirka z podwórka
Hmm, no właśnie, jajnik boli jak nie wiem co, ale zawsze tak miałam, co miesiąc, i testy pokazywały owulację, w jednym miesiącu miałam badania hormonalne, więc wiem na pewno, że była owulacja, a odczucia identyczne jak teraz. No nic, próbować nie zaszkodzi :) a co tam :)

Gość do figielka
czemu do nas nie zaglądasz na topik, dla nowychSTARACZEK