Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miniam

okropne!!!

Polecane posty

Hej Wam:) słuchajcie potrzebuję pomocy, wczoraj wieczorem farbowałam włosy, jak zawsze, w domu. Zawsze kładę sobie ciemny brąz. Wczoraj też tak zrobiłam, najpierw odrosty potem reszta wlosów. I co!? wyszedł mi rudy, przysięgam!Z natury mam kolor włosów taki mocny ciemny brąz wpadajacy w czarny.SPrawdziłam farbę, data ważności ok, wszystkie składniki zgodne z napisami na opakowaniu, tzn numer koloru itp. Po 20 moj mąż biegał po mieście szukał jakiejs czarnej farby bo chciałam nałozyć zeby się pokryło, niestety nigdzie nie było!Wyglądam fatalnie moim zdaniem ciemne pomieszane z rudym. Wiem ze zniszcze sobie włosy, ale dzis muszę pofarbować raz jeszcze,bo nie chcę takiego koloru:/ Dadam, ze nie miałam okresu, nie będę miała za parę dni więc to na pewno nie miało wpływu na wynik. Co się stało?:/

Gość wrkms
ja ostatnio farbowałam włosy sprawdzona od lat farba i w ogóe mi nie zafarbowała! wkurzyłam sie ostro i kupiłam innej firmy. Na Twoim miejscu tez zafarbowałabym włosy od razu, co prawda włosy będą zniszczone ale kup sobie jakieś maseczki i po farbowaniu zrob ze 2 mocno regenerujące włosy..

Gość rudi_rudencja
rzeczywiscie dziwne. moze epiej zebys poszla do fryzjera co? a swoja droga o co chodzi z tym okresem i wlpywem na kolor farby? bo ja wlasnie siedze z farba na glowie (ta sama co zawsze) a mam okres i wlasnie sie zestresowalam ze bede miala jakies dziwactwo na glowie po zmyciu

Gość wrkms
Eeee ja też wtedy miałam okres... hehe może coś w tym jest:D

wrkms-->tak własnie zrobię jeszcze wyobraz sobie te odrosty sa oczywiscie bardziej rude niz reszta czyli jakies 3cm masakra i jestem w pracy zaczesałam włosy całe w kitek bez przedziałka bo strach patrzeć na mnie:P

nie no ja okresu nie mialam ale kiedys czytalam i fryzjerka potwierdzila ze nie powinno sie farbowac wlosow w czasie okresu bo kolor nietrwaly, ze nie wychodzi taki wyrazny przez hormony i ze czasem oze sie zdarzyc taka kolorowa wpadka:/

Gość sdfsdssds
ja sobie niedawno rozjasnialam :D mialam leciec po czarna farbe ale stwierdzilam ze pomecze sie miesiac z tym kurczakiem i fryzjerka zrobi mi blond ...kto wie co z tego czearnego by wyszlo a jeszcze zejsc z czarnego koloru to tragedia -idz do fryzjerki

Gość wrkms
Wiem, wiem ja chciałam kiedys z czerni przejsc na braz i miałam odrosty (moje wlosy to ciemny braz) kupiłam farbe brazowa(to bylo bardzi inteligentne) i wlosy byly czarne a odrosty rudawe, 1 dzien pozniej zafarbowalam na czarny. Mam dlugie krecone wlosy wiec slabiej sie krecily i byly matowe ale zrobilam pare maseczek i bylo ok.