Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolinowana

moje libido drastycznie spadlo...co sie dzieje??

Polecane posty

Gość zdolinowana

Nie wiem co sie dzieje....lubie sex i zawsze mialam ochote na milosc....ale od 2 tygodni zero!!odpycha mnie moj chlopak...nie chce sie z nim kochac....wogole nie mysle o sexie ...co to jest??depresja zimowa czy co??

Gość roerkowa
moje libido znowu podskoczylo,az niewiarygodne

Gość rocznik1959bis
zapraszam do siebie Jetem bardzo namiętnym facetem Poprawie twoje libido Moj gg 5205812

Gość zdolinowana
dzieki za wsparcie....zapomnialam,ze na kafeterii juz nie mozna oczekiwac pomocy tylko docinek....

Gość zdolinowana
no wlasnie nie biore od paru miesiecy....duzo ostatnio pracuje i mam stresy w pracy...ale nigdy az tak nie wplywalo to na moje zycie seksualne

Gość margaretkaaaaa
Jesteś zmęczona, stresy i zmęczenie niestety tak mogą działać. U mnie było tak samo. Wracałam z pracy po 10 godz, o seksie nawet nie myślałam, tylko aby się położyć i zasnąć

Pojedz gdzieś na weekend z facetem, zrelaksuj się, a na pewno wszystko wróci do normy;) Pewnie jesteś przemęczona, a jak człowiek jest zmęczony to nie ma ochoty na nic, nie mówiąc namiętnym seksie...

Gość zdolinowana
dokladnie tylko spac....mam nadzieje,ze to sie niedlugo skonczy bo moj facet sie chyba meczy bez sexu:(

Gość zdolinowana
dobra rada brzoskwinko :) dzieki

Gość margaretkaaaaa
Mój też się męczył strasznie, a on bardzo lubi seks. Na szczęście teraz mam inną pracę, mniej czasu jej poświęcam i jest ok. Weź parę dni urlopu, trochę odpoczniesz i będzei dobrze

Gość zdolinowana
no wlasnie moja praca mnie wbija w glebe tymbardziej,ze jest to moja wlasna firma wysysa ze mnie cala energie:(