Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna dziewczyna stad

Pytanie do budujacych - zmiana miejsca zamieszkania

Polecane posty

Od kilku lat panuje trend z pewnoscia jest to ze wzgledow finansowych, ze ludzie z miast buduja swoje domy na wsi. Niektorzy wracaja na swoje rodzinne tereny i im jest latwiej a inni z koniecznosci, bo taniej, bo ladne widoki buduja dom na wsi. Jednak mam pytanie = jak sobie radzicie ze zmiana miejsca zamieszkania? nie tesknicie za miastem? przeciez ktos, jak jest urodzonym mieszczuchem (jak ja) nie przywyknie do takiej ciszy, spokoju...:( Chce kupic dzialke i postawic maly dom, szukam jej w zasiegu mojego miasta, na peryferiach, ale ze to duze miasto ceny kosmiczne i nie mam odwagi nawet pomyslec, ze moglabym wyprowadzic sie z mojego miasta, gdzie jestem od urodzenia na wies, gdzie bede czula sie obco, pozbede sie znajomych, bo nie bedzie sie chcialo na wies nikomu przyjezdzac, no moze raz w roku, nie bedzie zgielku miasta, dostepnosci wszystkiego na wyciagniecie reki.....Jak sie z tym czujecie opuszczajac duze miasto na rzecz wsi ? prosze napiszcie swoje odczucia.Chodzi mi o ludzi mieszkajacych od urodzenia w duzym miescie a nie ludzi, ktorzy ze wsi przyjechali do miasta za praca a teraz wracaja na swoje rodzinne tereny, bo oni czuja i widza to inaczej. Jak sie odnajdujecie na co dzien? Czekam na szczere wypowiedzi, dzieki

Gość artystyczny nielad
ciezko jest

odpowie ktos jeszcze ?