Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajetan25byd

jak odkleić faceta?

Polecane posty

Gość kajetan25byd

mam problem, mieszkam w nowym wieżowcu w Bydgoszczy tam jest duża powierzchnia okien i wynajęta firma czyści okna na zewnątrz, jeżdzą taką jakby winda i czyszczą parenaście minut temu jeden gośc czyścił i chyba dla żartu wyjął penisa, by pokazać mojej żonie (powinienem mu dac za to w pysk właściwie), ale przez przypadek dotknął nim do szyby i natychmiast przymarzł, bo dziś mamy tu gołoledź i marznący deszcz teraz błaga o pomoc, żona nie chce nic robić, ja ostatecznie bym się ulitował ale głupio mi tak manipulować przy dydku obcego gościa, ale by sąsiedzi mieli widowisko! pytanie mam takie - cyz moge mu go polać gorącą wodą? wtedy powinno puścić, nie? :-o szybko, bo facet jęczy jak porypany :-o

Gość tak mozesz tak zrobic
potem jeszcze popraw domestosem, na wszelki wypadek. Pzy okazji odkazisz :)

Gość kalinkaczerwona
ahahahahahahahah :D

Gość kajetan25byd
udało się!!! facet jeszcze się rzucał że za gorąca, idiota jeden :-o powiedziałem mu, że jeszcze raz zobaczę jak wyciąga fujarę przed moim oknem to go kurva zrzucę z tej windy! dzięki!

Gość Leoncio plantator
ja bym na waszym miejscu postawił 2 fotele w kierunku okna, rozsiadł się z żoną wygodnie i patrzył jak na ekran w kinie zajadając popkorn :D