Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcnbcnvnvcnv

Dziwny telefon z mBanku

Polecane posty

Gość vcnbcnvnvcnv

Witam Dzwonili do mnie wlasnie z mBanku i zapytali czy to ja (podajac moje imie i nazwisko). Zapytali czy mam troche czasu na rozmowe, odpowiedzialam ze nie. Nie bylo by tu nic dziwnego, gdyby nie to ze: 1. nie mam konta w mBanku 2. telefon na ktory dzwonili jest na karte i nigdy go nie podawalam w zadnych ankietach itp pytanie brzmi: skad mBank wiedzial ze to ja jestem wlascicielem tego numeru?

wystarczy że podałeś w jakiejś firmie/instytucji ten nr kontaktowy a ta firma/instytucja sprzedała twoje dane osobowe

Gość gardezja
do mnie z Mbanku też dzwonili i wszystko o mnie wiedzieli imie nazwisko oraz moje dwa adresy - zameldowania i zamieszkania :-O nie jest to dla mnie wesołe że ktoś tak szasta sobie moimi danymi i mają je w kompie domyślam się skąd to mają wysyłałam CV do różnych firm i Mbank zakupił dane od jakiejś firmy to powinno być karane kurwa 😠

Gość jiuhygtfr
mBank nalezy do brebanku, to jest winowajca.

Gość elo to ja marlena
oni tak czasem dzwonia ,pewno karte chca ci wcisnac kredytowa ,nie podawaj im zadnych danych i nic nie potwierdzaj :P niech spadaja leszcze :P a jak ci e to bardzo interesuje to zapytaj skad maja twoje dane i popros o usuniecie z bazy :P