Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auauaaa

kłójące bikini

Polecane posty

Gość auauaaa

hej mam problem, chcę depilować ładni bikini, ale nie udaje mi się to bo: 1. gdy używam maszynki, i tak trochę zostaje szorstkie, nawet jeśli golę pod włos i wtedy krwawię z mnóstwa punkcików i całe bikini wygląda po prostu okropnie, nakrapiane czerwonymi kropkami które nie znikają i nawet nie mają szans bo ciągle na nowo muszę się golić 2. próbowałam plastry z woskiem na zimno, ale ni dość, że boli jak cholera, to włosy nie odchodzą (nie działa...) raczej na kosmetyczke nie mogę sobie pozwolić, czy macie jakieś dobre rady, jak traktować swoje bikini??

Gość Monural
kup sobie oliwke w zelu dla dzieci. jak masz takie krotkie wloski, to wez kapiel, po kapieli sie wytrzyj, naloz na okolice bikini ta oliwke i normalnie jedz maszynka. troche sie zapycha, ale z tym sobie chyba poradzisz.

Gość auauaaa
bo ja to robie pod prysznicem na żelu pod prysznic dzięki za radę :)

Gość dawaj namiary
ja uzywam zwyklej maszynki do golenia dla kobiet i do tego pianka (tez babska). od jakiegos czasu zaraz po zabiegu stosuje dezodorant w sztyfcie. troche dziwne, ale to najlepszy znany mi sposob, aby bylo gladko i jak najmniej krostek. nie swedzi, nie boli, nie krwawi, jest ok.:) nie bylam zadowolona ze wszystkich metod, ktore do mnie docieraly. jak wymodze cos lepszego, dam znac:D

ja probowalam wszystkiego, ale najlepszy efekt jest po wosku u kosmetyczki, mam spokoj przez miesiac! Czasem zaraz po woskowaniu jestem zaczerwieniona, ale po dwoch dniach wszytsko schodzi i przez 3 tygodnie czasem przez miesiac jestem gladziutka.

Kosmetyczka Ci to zrobi dokladnie, w miejscach, ktorych nie widzisz....ja jestem za zainwestowaniem w kosmetyczke :) Jezeli jestes z Wawy moge podac Ci numer do mojej. Jest niedroga i ZAJEBISTA, od dwoch lat chodze tylko do niej

Gość auauaaa
dzięki czereśnia, ale aktualnie jestem za granicą, więc na kosmetyczkę tutaj się nie pokwapię ^^ a tak poza tym z Krakowa :) ps. ile w ogóle kosztuje taka przyjemnośc, bo nie mam pojęcia? co do maszynek, to między tymi "dla kobiet" i dla mężczyzn nie ma naprawdę różnicy... a pianki nie mam , to fakt... jak znajde tu w jakimś supermarkecie tą oliwke, to zakupię z chęcią :) aha i pytanko: czy golicie jakoś jeszcze te włosy... bardziej z tyłu, to sie nazywa chyba brazylijskie bikini tak? jakoś nie moge sobie wyobrazić, że operuję w tych miejscach maszynką...

Gość jeśli maszynką
do taką dla mężczyzn i trochę lepszą i - wg mnie - najlepiej odżywką do włosów! Jeśli wyrywać - to pastą cukrową, działa jak wosk, ale mniej boli i jest skuteczniejsza. "Tył" tak samo. Ja tak robię i mam spokój na 3 miesiące, a jak odrasta - to bez "kłujek". Oczywiście zawsze są wyjątki i na każdego może działać trochę inaczej.

Gość GAWEDZIATKA
Ja uzywam depilatora . Troche boli ale do wytrzymania. :) Zeby nie bylo wystajacych wloskow robie piling i smaruje balsamem. --->>> To dotyczy wzgórka łonowego Tam niżej tzn wargi i zew. powierzchnie ud gole maszynką elektryczną. Skutecznie i nie zatniesz się - a takie jest ryzyko przy uzyciu zwyklej maszynki.

Gość makabra1993
Dziwne, nigdy nie miałam z tym problemów. Używam zwykłego kremu do golenia bikini. Nakładam krem, mija pięc minut, zbieram krem szpatułką i włosków nie ma, a efekt jest tarwały, włoski odrastają miękkie. Czasem używam maszynki ale wtedy skóra jest bardziej podrażniona, nigdy się nie zacięłam nie miałam krost ani nic podobnego, jedynie efekt jest niezadowalający dostatecznie bo krótkotrwały, włoski szybciej odrastają, są sztywnee i drapią, wtedy to dopiero można sobie skóre podrażnić... Wybór wosku wydaje mi się dość śmieszny, bo to napewno wiąże się z dużym bólem.

Gość normalnie
POMYLIŁO CI SIĘ COŚ DEPILACJE TO NIE TEMAT DO ZYCIA EROTYCZNEGO