Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policewooman

Na 19 lutego, zapowiedziany jest w krakowie protest policjantow, jak sadzicie

Polecane posty

Gość policewooman

czy jest on sluszny? Czy polski policjant ma na co narzekac? czekam na opinie;)

Gość frufru
to ja też pójdę zaprotestowac. jesli do policji biorą takich ćwoków jakich u nas w miescie przyjęto ostatnio, to ja dziękuję. Niedługo dowcipy o policjantach powrócą do łask.

nie popieram ich w sprawie emerytur (po 15 latach może przejść na wcześniejszą emeryturę) emerytura po 15 latach powinna przysługiwać wg mnie tylko antyterrorystą a nie tym co przez cały czas służby siedzą w radiowozie przy drodze.natomiast popieram ich w kwestii płac (ale nie wszystkich) bo ci na najniższych stanowiskach rzeczywiście dostają mało

Gość weferferfwerf
Nie wiem o co im dokładnie chodzi ale ponieważ widzę co się w kraju dzieje - że policjant którego życie niejednokrotnie jest zagrożone podczas ratowania nas, zwykłych, uczciwych ludzi, jest nieszanowany i nie zarabia godnych tego ryzyka pieniędzy - to wspieram policjantów całym sercem i uważam że dobrze że pokażą ludziom że problem istnieje a może i rząd go dostrzeże.

Gość weferferfwerf
Nie wiem czy biora ćwoków czy nie ale osobiście nie dziwię się że do takiej służby nie pójdzie ktoś kto ma widoki na lepsze warunki, więcej szacunku i jednocześnie bezpieczeństwa. Wkrótce służba w policji zostanie już tylko dla desperatów i fantastów-ideologów.

Gość frufru
ja policję do tej pory szanowałam. ale obecnie - wielu facetów znanych mi przebranżowiło się na mundurowych, lecąc na uposażenie (w tym nauczyciel i pracownik biurowy). i OK, ja im nie żałuję, gdyby nie to że...to są osoby które za 10zł łapówki wypuszczą każdego i otwarcie sie do tego przyznają :( oby zycie to zweryfikowało, bo to wstyd dla policji!...

Gość całkowicie czarny kot
nie wiem jakie policjanci mają uposażenia więc nie wiem czy słuszny ale jeśli ktos strajkuje to nie bez powodu - strajk to ostateczny krok i wyraz besilności więc, coś tam musi być nie halo

Gość kropidlaczek00009
po 15 latach nabywa prawa emerytalne lecz zważ że tak osoba otrzymuje tylko 40%

Gość raflo
POPIERAM ! co z policjantami którzy przyszli do policji mając lat 35 ??? po 25 latach będą mieć 60 lat !!!