Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia13

Mój facet moje uczucia i jego hobby

Polecane posty

To trudna sytułacja jaka istnieje w moim ponad rocznym związku... Mój chłopak ma hobby gra w darta, samo w sobie hobby mi nie przeszkadza ale gorzej gdy sowje wolne dni kótrych ma mało bo pracuje 5 4 raz dni w tygodniu po 13 godzin i widujemy sie 2 3 razy w tygodniu, poswięca te dni na hobby, zabiera mnie na mecze chodze tam bo nie mam znjomych ani wyjścia bo bardzo go kocham i potzrebuje tez jego obecności... ale do tego sie przyzwyczaiłam chodź bywają dni że wolała bym siedzieć w domu niz żeby zabierał mnie na mecz bo w domu chociaz moge sie do niego przytulić a tam odpada bo wszycy zwracają nam uwage... a kolejne to zawody wojewódzkie na kótre nie chce mnie zabierać poświęca nasze spotkani idzie na zawode na kótrych spędza cłay dzień a w tym czasie nie napisze smsa nie zadzowni i na dodatek pije, nawet o mnie nie myśli a to naprwde przykre zwłaszcza ze sa to niedziele... dla tych oto zawodów poświęcił naszą rocznice, a zdarzyło sie ze gdy oboje mieszkaliśmy pilnując mieszkani nam powierzonego obiecła być na godzine 20 a przyjechał na 22 i na dodtek gdy do niego zadzwoniłam to jego koledzy smili sie mocno ze mnie i z niego nie znjąc cąłej sytułacji. On nie umie zrezygnowac z tych zawodów nigdy. To boli bo ja jeste, bardzo wrązliwa czuje sie źle gdy on nawet nie pamieta ze istanije... Kocham go bardzo chce z nim być, i wierze w jego uczucia to dobry chłopak ale wydaje mi sie ze gdy pojawiają sie lotki to wtedy nie ma miłości nie ma niczego. P.S mamy ja 19 lat on 22... cóż okazuje uczucia w innych sytułacjiach wile robi ale nie w związku z tymi zawodami. porsze pomócie mi odpiszcie moze chociaż poczuje ulge gdy kto kolwiek okarze cień zainteresowania.

Gość kalakua
ciezko wygrac z pasja wiem cos o tym. i jasne ze nie mozesz mu tego zabronic bo jak postawisz albo ja albo pasja to on cie moze wysmiac i w sumie bedzie mial racje ale nie mozna tez sobie pozwolic na wszystko tak jak wszystkie wolne dni spedzone na meczach, zapomniana rocznica czy zabieranie Ciebie tylko na mecze. Pogadaj z nim i pojdz na kompromis on moze grac wtedy i wtedy a w inne dni robicie to i to

Gość kalakua
ciezko wygrac z pasja wiem cos o tym. i jasne ze nie mozesz mu tego zabronic bo jak postawisz albo ja albo pasja to on cie moze wysmiac i w sumie bedzie mial racje ale nie mozna tez sobie pozwolic na wszystko tak jak wszystkie wolne dni spedzone na meczach, zapomniana rocznica czy zabieranie Ciebie tylko na mecze. Pogadaj z nim i pojdz na kompromis on moze grac wtedy i wtedy a w inne dni robicie to i to