Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolka23.....

klapsy

Polecane posty

Gość zmanierrowana
a jak to wytlumaczyc psu? pies to wie dlatego ugryzl sasiada

Gość świnki trzy świnki trzy świnki
to wasza niuniaaaaa :D prawda że trapi ją sraczka ?

Gość True evil and hate.
oj ale tu ktoś brzydko napisał :( i to tyle razy ;( nieładnie nieładnie nieładnie ;(

ehh - żal.pl i oczywiście zgłaszam do usunięcia - Izuchna - to chwyty poniżej pasa :D:D:D

Gość świnki trzy świnki trzy świnki
no niuniaaaaa oczywiście :D się zesrała

Gość a gdzie ona takie coś
wstawiała ? przecież niunia uważa się za najkulturalniejszą osobę na kafeterii! dajcie linka

heh , naprawdę masz obsesję :D:D a więc uważaszmnei za najkulturalniejszą osobę na kafe tak?? :D:D Tu cię boli... :D:D:D trochę to żałosne , że mususz się do takich tanich sztuczek posuwać - mam nadzieję, że moderator zrobi z tobą porządek -pozdro i baw się dalej - swtawiaj sobie linki, podszywaj się , twórz te swoje prowo - jak nic lepszego do roboty nie masz :O

06.02.2009] 22:44 [zgłoś do usunięcia] świnki trzy świnki trzy świnki no niuniaaaaa oczywiście się zesrała 12:05 [zgłoś do usunięcia] a gdzie ona takie coś wstawiała ? przecież niunia uważa się za najkulturalniejszą osobę na kafeterii! dajcie linka :D:D:D I jeszcze pisze sama ze sobą :O no a teraz wklej linka i później się mocno zdziw , jak ta niunia be jest :D:D:D

Gość niuniaaaaa z tych emocji
nasadziłaś tyle byków, że to aż potwornie razi , a że jesteś obleśna i rozwścieczona jak byk na widok czerwonej szmaty to już wiemy :P podejdź do tego ograniczona dziewucho inaczej - KTOŚ SOBIE Z CIEBIE ROBI POLEWĘ - musiałam ci to napisać dużymi literkami, bo rozumienie pewnych kwestii jest dla ciebie abstrakcją. A z kulturą to ty masz do czynienia tyle co dziewica z uprawianiem seksu.

klapsy są ok :D tzn nie przy wszystkich :P ale jeśli Tobie wyraźnie to nie odpowiada to on zdecydowanie powinien to uszanować, co w tym dziwnego mozesz nie lubieć prawda i to Cie nie czyni od razu moherem :)

mała mi - dokladnie a ta niunia czy jak tam to jakis pierdolony moher, ktory wyzywa wszystkie kobiety, ktore lubia dostac klapsa.. ja nie wiem, zycze Ci kobieto (w co watpie - pewnie stara jedzo lub niedorozwinieta jeszcze dziecinko) zeby Cie jakis facet dopiescil i zebys nie musiala juz uzywac dlugopisu do zaspakajania siebie. to naprawde przykre czytac Twoje wypociny.. ale i zarazem smieszne 🖐️

\"wszystkie macie zryte pacyny jak nie lubicie porzadnego klapsa\" \"mała mi - dokladnie a ta niunia czy jak tam to jakis pie**olony moher, ktory wyzywa wszystkie kobiety, ktore lubia dostac klapsa..\" - dla ciebie Pani niuniaaaaa , reszty nawet nie skomentuję , mało mnie obchodzi opinia osoby , która na wszystko ma jedną odpowiedż pt. "pierdolony moher" :D:D

"niuniaaaaa z tych emocji nasadziłaś tyle byków, że to aż potwornie razi , a że jesteś obleśna i rozwścieczona jak byk na widok czerwonej szmaty to już wiemy podejdź do tego ograniczona dziewucho inaczej - KTOŚ SOBIE Z CIEBIE ROBI POLEWĘ - musiałam ci to napisać dużymi literkami, bo rozumienie pewnych kwestii jest dla ciebie abstrakcją. A z kulturą to ty masz do czynienia tyle co dziewica z uprawianiem seksu. " na 90 % mamy doczynienia z Izuchną - kochanie Pani Cenzor ładnie cię już usadziła na jednym topiku, na tym też cię usadzi jak jeszcze ci mało a pamiętaj , że masz wiele do stracenia - zablokują cię na 48 h i zanudzisz się w weekend :D i jedyną "polewą" na całym tym forum jesteś ty :D:D miłego weekendu ;)

Gość ach niunia jesteś pewna
żeś głupia ? :D