Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolka23.....

klapsy

Polecane posty

Gość zmanierrowana
true, az strach pomyslec, co by sie dzialo przy temacie adopcji dzieci przez zwiazki homoseksualne dla przykladu amen :)

Gość zmanierrowana
:D:D:D i nie tylko

Gość paolka23.....
Myślę,że to jest kwestia jego charakteru. Ja sie zawsze chciałam dogadać ale to już był ostatni raz. Ok już nie zanudzam

Gość zmanierrowana
paolka nie nudzisz gesty erotyczne powinny byc dla obu stron przyjemne i miec wydzwiek erotyczny jesli sprawiaja komus przykrosc, upokarzaja, sprawiaja bol to nie ma mowy o gescie erotycznym i naprawde nie da sie tu dyskutowac

Gość zmanierrowana
a czy ty jestes mala mi dla swojej kobiety?

Gość zmanierrowana
przepraszam 'wzgledem swojej kobiety'

Gość zmanierrowana
ale wzgledem swojej kobiety takze?

Gość paolka23.....
Bo też nie o tym chciałam dyskutować :)

paolka23....., może nie pasujecie do siebie po prostu typem teperamentu i tyle. Są rzeczy, których sie nie da zmienić lub sa do zmiany bardzo trudne - nie zabronisz nikomu na siłę czegoś lubić, tak samo jak ktoś nie zmusi Ciebie, żebys zaczęła lubic coś, co Cię odraża. Jesli z jakiegos powodu nie potraficie wypracować kompromisu (a najwyraźniej nie potraficie), to należy sie rozstać

zawsze szczery chyba nie chce odpowiedziec- albo nie jest szczery, albo nie ma kobiety. a najpewniej i jedno, i drugie (w koncu jest facetem piszacym na kafe). zastanow sie przez chociaz przez ulamek sekundy nad pewna kwestia: otwarcie mowie, ze uwazam, ze z osobami w ten sposob piszacym jak ty nie widze sensu prowadzenia jakiejkolwiek polemiki i teraz - mam odpowiadac ci na pytania dotyczace mojego zycia? come on :-)

Gość paolka23.....
W łóżku jest nam zajebiscie , jak już :) ALe nie o tym mowa prawda klaudka27?

ale nie ukrywam, wciaz i wciaz zachwyca mnie argument tutejszych "walczacych" w sytuacjach braku innych argumentow: facet piszacy na kafe :-)

Gość zmanierrowana
facet piszacy na kafe zawsze szczery bo tu pisanie na forum uchodzi za kleske zyciowa ale tylko u innych :) do tego kobieta moze pisac na forum bo taka jej natura (tak jak natura faceta jest chocby dawanie klapsow w tylek odruchowo) ale zeby facet?

Gość paolka23.....
Ale fajnie każdy przeinacza mój temat . To jest juz zabawne. Ja nawet lubie takie zaczepianie jak klaps w tylek od mojego faceta to jest smieszne niekiedy , ale tu chodzilo mi o to , ze on uderza mnie tak , ze mnie to boli , a chyba nie taka jest tego idea.

autorko, niektore osoby doskonale zrozumialy o co ci chodzilo inne mialy z tym pewne problemy, a pozostaje to co mowilem na poczatku, i tak to bez znaczenia, to twoje zycie

Gość zmanierrowana
co mnie bawi ze taka mala mi jednak inaczej traktuje polemike z facetem i z kobieta zawsze szczeremu jednak na wszelki wypadek nieco kokieteryjnie wlazi w dupe tu pusci oczko tam da do zrozumienia coz Consuetudo altera natura est

Gość paolka23.....
zawsze szczery wiem, że nikogo to nie interesuje ja i tak nie miałam zamiaru sugerować się czyimiś wypowiedziami bo jak już mówiłam decyzję podjęłam , ale ponieważ go kocham czekam może zrozumie o co mi chodziło. Jeśli nie- to oznacza koniec, bo on teraz milczy.

Gość zmanierrowana
Jeśli nie- to oznacza koniec, bo on teraz milczy. moze ma dlugi proces myslowy

autorko i o to wlasnie chodzi, zebys nie sugerowala sie opiniami z forum ale nie, nie masz racji, bylo tu pare osob, ktore autentycznie byly zainteresowane twoim problemem i daly temu wyraz poruszalismy tu kwestie klapsow i reakcji osoby, ktora sobie tych klapsow nie zyczy, ale teraz znow od ciebie tylko zalezy co dalej zrobisz z jego \"milczeniem\"

Gość paolka23.....
Źle powiedziałam , on doskonale to rozumie ,ale trwa przy swoim.

Gość paolka23.....
mi mała To chyba jest temat na odzielny topik.

Gość zmanierrowana
mi po co te pseudointelektualne wywody? wystarczylo prosto napisac: masz racje

Gość zmanierrowana
masz rację, temat zmanierrowanej to osobny wątek może kiedys zostanie poruszony obiecuję, że go nie rozwalę ale sie zaangazowalas calym swym jestestwem

to mi mala ma swoje jestestwo? do tej pory odnosilem wrazenie, ze to pasozyt zyjacy z innych. i na innych.

Gość zmanierrowana
mi droga jesli o tobie ktos zalozy topik mozesz miec pewnosc ze to nie ja co wiecej nie pokwapie sie nawet zeby nan wejsc i umiescic swoja opinie

Gość zmanierrowana
wciaz jednak nie pojmuje sensu istnienia kleszczy zawsze szczery kleszcze sa po to, zeby niezbedna stala sie obecnosc osoby ukaszonej