Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jsdhfksdhfk

jak zachwouja sie ludzie

Polecane posty

Gość jsdhfksdhfk

Proponuje wypisac jakieś zachowanie jakiejs obcej osoby, które według Was było irytujace i mieliscie ochote jej przywalic...oraz sytuacje kiedy ktoś obcy zrobił coś, że wzbudził waszą sympatię...Bo ja tak szukam w pamięci i tych drugich jest zdecydowanie mniej...ludzie są aroganccy, leniwi, olewaja innych, robią wszystko od niechcenia...dlaczego? PROPONUJE TEZ NAPISAC GDZIE TO BYLO. - Wczoraj byłam w Multikinie. Kupuje popcorn. Zawsze biorę zestaw Multi Hit. Tym razem poprosiłam o to samo. dziewczyna od niechcenia wskazuje reka na plansze i mowi (dosłownie) - \"teraz mamy zestaw promocyjny Idealny z płyta z filmu za 18,20, to co ma być?\", mówie uprzejmie \"nie, poprosze zwyklego multihita\" (zawsze byl jakos zlotówke tanszy niz promocyjne, a po co mi ta plyta skoro nie chce nawet isc na ten film). A ona na to opryskliwie \"Ale nie ma, jest Idealny\". Upewniam się \"Czyli nie ma juz w ogole multi hita i musze kupic i tak ten promocyjny?\" ....\"tak\"...wzielam wiec ten nieszczesny zestaw idealny. Dziewczyna chyba nie umie ani zdan ukladac by byly logiczne ani nakladac nawet. Popcorn niedosypany do konca, cole mi dala bez lodu i niedomknieta...JAK JEJ SIE PRACA NIE PODOBA i czy musi psuc nastroje innym swoją niezadowolona gęba w podkowe? (multikino 51 Poznań) + Bylam wykupic wczasy w biurze podrózy. W wiekszosci mnie traktowano lekcewazaco (nosze sie na sportowo i nie wygladam jakbym chciala na dominikane leciec)...no i tutaj potwierdza sie powiedzenie \"nie oceniaj ksiazki po okladce\"...bo zwiedzilam juz kawał swiata i korzystam z ofert biur podrózyzazwyczaj 2 razy do roku. Zalezy mi na tym by wyjazd spelnial calkowcie moje oczekiwania i zazwyczaj znam oferty roznych biur i tylko ide porownac ceny, daty itd. Jednak jest biuro do ktorego wracam z wilka ochota...to biuro Itaki w Poznaniu w Okraglaku. Pierwszy raz jak tam bylam bardzo mila kobietka ze spokojem mi odpowiadala na pytania (raczej wyszukane, bo pierdoly typu klimat, wyzywienie itd znam). Bardzo wyczerpujaco. Z pasja, tak jakby tam byla myslami. Nagle wstala i zaczela pokazywac jakies probki pisasku z plaz:) raczej wiedzialam jakiej plazy sie spodziewac ale to bylo bardzo mile. I nie byla to nachalna sprzedaz...widac bylo, że ta kobieta naprawde jest tym zachwycona i chce zeby inni tez docenili piekno jakiegos miejsca...Jakies 2 lata pozniej spotklam sie tam z rowniez milym panem. Mowiacym logicznie, znajacym swoja oferte...i naprawde dobrze radzacym. Biuro Podróży ITAKA, Poznań Okraglak

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować