Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marchewka.nie.skalana

Jak doprowadzic faceta w nietypowy sposób do orgazmu??

Polecane posty

Jestem z fajowym facetem(ok 2,5 r.) który uważa mnie za osobę ... co cóż szalona to ładne słowo ;3 .Tylko że w tych sprawach hymm jestem kapkę zielona i głupio mi kiedy on się rozwija w tej kwesti a ja stoję w miejscu ;/.Ktoś coś mi poradzi bo mi się już pomysły wyczerpały jak go mogę doprowadzić?? Z góry mówię bita śmietana ,wiązanie, przebieranki ,itp już były...

weź zgrabną kolezankę do wspólnej zabawy

Gość 39378937839
stymulacja prostaty?

Gość mallutka88
polecam kupienia ksiazki pt.: Z PENISEM JAK Z MEZEM TRUDNO O IDEAL Zyty Rudzkiej mam ta ksiaze i jest napisana w formie poradnika dla wszystkich kobiet,tych zakompleksionch,znudzonych,szukajacych nowych doswiatczen itd. po prostu ksiazka o sexie,bardzo fajna albo zacznij kupowac COSMOPOLITANY tam przedewszystkim sa pomysly jak sprawic fajne przyjemnosci naszym faceta :) pozdrawiam

"albo zacznij kupowac COSMOPOLITANY tam przedewszystkim sa pomysly jak sprawic fajne przyjemnosci naszym faceta pozdrawiam" kupuje i razem czytamy i raczej że tak powiem... łacha z tego tniemy;)

zrob mu mega laske...nie doprowadzaj go do konca w ustach tylko mocno napluj na kutaska...potem rozsmaruj sline na nim...pare razy przejedz reka po glowce i zacznij ssac i lizac jajka a reka wykonywac ruchy posuwisto-zwrotne...zapewniam cie ze odleci...w 3 minuty