Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga też z Gdańska

Nie cierpię chodzić za rękę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość inga też z Gdańska

a mój narzeczony niestety tego nie rozumie :-O ja sie czuję zupełnie idiotycznie jak idziemy miastem za rękę, niby się wymykam, ale on i tak mnie łapię :-) czuje się jak idiotka, jakbym sama nie umiała chodzić tylko ktoś musi mnie za rękę prowadzić! Narzeczony się wścieka i mówi, że to oznacza, że się jego wstydzę itp. a to nieprawda!

Gość frufru
to go weź pod rękę. albo obejmij w pasie, a on Ciebie wokól ramion.

Gość uo
trzymanie za rękę to oznaka więzi ...

Gość inga też z Gdańska
no pod rękę już bardziej i nawet to lubię, ale on się upiera przy rękach :-O mamy ok.30 więc nie musimy latać z łapkami jak młodziaki. a za fiutka tez go trzymam nie martw się :-D

Gość silio
A ja uwielbiam chodzic za łapę,tylko ze mi już nie pasuje!:( Jednak jak tylko mamy z mężem okazję lub jesteśmy na wczasach,nie puszczamy rąk i zawsze spacerujemy za łapkę :)

Gość dorożka
a kto powiedział, i gdzie to jest przyjęte że chodzenie za rękę to oznaka więzi? chyba jedynie chęć pokazania wszystkim, że jesteście razem. A i zgadzam się z autorką - też nie lubię chodzić za rękę, pod rękę tylko czasem a już w ogóle objęci do granic duszności odpada... z moim partnerem idąc ulicą idziemy obok siebie bez trzymania się pod rączkę. rozmiawamy, czasem dotykamy siebie (zwłaszcza on), rozmawiamy i getykulujemy bardzo więc już dawno zrezygnowaliśmy z "podtrzymywania" dla ludzi.

Gość to chyba nie jest zyciowy
problem, mozna nie chodzic, choc przyznam nie rozumiem dlaczego az tak tego nie lubisz? moze jakas trauma z dziecinstwa? Bo to mile przeciez.

to jakas staroświeca jestes :P teraz to jak nie idzie sie za reke to móią co to za para chyba sie w ogole nie kochaja obojetni sa albo sie wstydzi ktos z nich drugiego

Gość Ups...........................
Ja też wolę pod rękę niż za rączkę bo tak to tylko małolaty.

Gość titka88
A ja uwielbiam chodzić za rączkę, wtedy czuję się bliskość drugiej osoby

Gość Ups...........................
Moja ręka ma ok.70cm plus druga ręka to ok.150cm i tak na półtora metra od siebie to bliskość? pod rękę jest się znacznie bliżej. :-D