Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelior

ile płacicie miesiecznie za mieaszkanie?

Polecane posty

Gość kelior

zastanawiam się ile tak mozna płacic za mieszkanie. mi czynsz+opłaty ,smieci itd wychodzi 900 zł a wam?

Gość google nie gryzą mm
czynsz- 200 woda - 100 światło- 120 - na 2 miesiące gaz - 70 - na 2 miesiące

prąd-ok 110 zł,gaz ok.70/2 m-ce,ogrzewanie kominek czyli zakup drzewa no i ogrzewanie gazowe prawie nie uzywane bo i takm mam saune w całym domu:)

Gość dla niezorientowanych
czynsz z wodą, gazem, ogrzewaniem, wywozem śmieci i windą - 800

Gość Aera Teint
czynsz z woda od 380 do 420 zlaezy od zuzycia wody, gaz okolo 200 zł- na 2 miesiace--> mam ciepla wode na gaz, prad okolo 90 zł,

Gość japi
Około 900

Gość oppij
czyli chyba nie mam a tak wiele jak na moje nowe 90m2. W kwietniu się żenie i przeprowadzamy się więc chyba nie będzie tak wiele jak rozłożymy koszty juz wspólnie.

Gość ok 3 tys ze wszystkim

Gość albo albom
10 tysia z lokajem :D

Gość kelior
mojen nowe wynajem to pewnie więcej musiałbym bulic

Gość glupio madra
Nie wiem ostatnio przestalam to ogarniac.

Gość Aera Teint
społdzielcze- niewlasnosciowe,,, nie doliczalam kosztow typu internet, tv to byly same koszty mieszkania 50 m

moja mama placi: prawie500zl czynsz+garaz woda to nie wiem swiatlo ok200zl na 2miesiace gaz to jakies bardziej groszowe sprawy

Gość dccdsacsc
nie płacę nic:) a mieszkanie mam w centrum Warszawy:) mam wszędzie blisko:) i nic nie płacę za mieszkanie:) mieszkam na Dworcu Centralnym jest super

930 czynsz ok. 100 gaz ok. 250 woda prad ok. 100 w sumie prawie 1400

Gość za sam czynsz
razem z wodą - 250 zł z groszami, z całą resztą - ok 400 zł. Mieszkanie - 38 m2 w mieście ok 120 tys mieszkańców.

Gość ja okolo 400 zl
czynsz woda, prąd, internet, kablowka- kawalerka w duzym miescie, moja wlasna:))))))))))))

Gość V72
a może po 0zł albo po promocji jak w sieciach komórkowych po 1zł albo z np 200-300zł żeby zostało na amphe_ta....(ten wyraz jest zakodowany).tak tylko dopisałem skoro wszystko jest możliwe to ostatnio myślałem nad tym żeby po prostu naprodukować pięniędzy.przecierz jest to do zrobienia skoro ktos wtedy np mógłby pracować bądź wcześniej nad wyrobem przedmiotów nie tylko z nudów takich jak pieniądze ktore są zdaje sie rzecza o wartości matematycznej do zdobywania innych przedmiotów czy jakośtam podobnie.taki miernik.nie pamietam co ja miałem jeszcze.taka prawda chyba nie jest?i niech sie np ludzie p[ozabijaja w tych miastach pózniej z miłośći.wystarczyło by tylko naprodukować takich rzeczy jak pięniądze:Ptak sie wydurniam przepraszam przecierz nic nie zrobie.a własnie to musiałoby zaistniec jakies porozumienie nie tylko polityków(ale to chyba nie zależy tylko od polityków nie?:D).jakies zmiany .a nie głupota nie tylko telewizyjna.jak to bylo jeden człowiek jest w stanie więcej zrobic niz cała armia jest takie powiedzenie chyba nie? albo wybieranie sobie szkół w wieku koło 14 lat i od razu do pracy itam nie tylko wykonywac pracę ale od razu sie uczyć (przeszkolenia)zawodu a potem np drugi zawód na taj samej zasadzie w wieku okponad 20 lat i trzeci zawód ok np 29 lat.....(jak w grach japońskich rpg:P) niezłe co istana utopia tylko wojna na ulicach......przepraszam że nie rozwinąłem swoich myśli ale nie zapisywałem wcześniej:P i rutyna na koniec zgodnie z zarobkiem na mieszkanie to tak jak zarobki żołnierz patrzyłem w urzędzie 1500-2300 albo coś koło 2000 tys dla kobiety też nie?:P cos może jeszcze miałem dopisac penie ale nie apamietam .trochę się zdenerwowałem:D

Gość u mnie tak
czynsz za 48 m2, w którym jest gaz, woda, ogrzewanie : 466zł prąd: 100zł internet z telefonem voip : 73zł