Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaanka

ZERWANIE ROKU....

Polecane posty

Gość jaaaaaaanka

Gość jaaaaaaanka
po porsostu gość mnie rozwalił dziś. bo koło 16 wróciłam z zajęć, a onj miał być w pracy. Przychodzę do domu (tzn. do niego, u niego mieszkaliśmy). Patrze moje rzeczy spakowane, a on siedzi rozluźniony. Stwredziłam że pewnie gdzieś jedziemy, czy coś....Taki był kurwa zadowolony. I tak. Kochanie, Jadłaś coś? zjedź sobie no to dał mi pierogi, zjadłam je bardzo dobre i się patrze pytająco. A on podchodzi do wierzy, puszcza piosenkę (Szymon Wydra -Boże mój jak ja jej to powiem) i daje mi kwiaty i tak: Jesteś bardzo dobrą i mądrą kobietą. Ale nie dla mnie. Dlatego dziękuję Ci za ten czas i idź sobie. Własnie przyjechała taksówka, rodzice Twoim wiedzą że przyjedziesz. Proszę nioe rób kłopotów. Było miło. Cześć, No to poszłąm. Ale on kurwa zawsze był takim troche klockiem nieociosanym, taki porosty był w obyciu. A tu kurwa taka kultura, że mnie zaszokował. Ja pierdole.

Gość jaaaaaaanka
nawet nie wiem czy jestem jakaś zrozpaczona czy coś. Taka jestem zaszokowana jego zachowaniem, że nie wiem co sie dzieje

Gość 019385y48589
To jest fantastyczny news. Jutro to wszystko bedzie lepiej wygladać. A swoja drogą mogł to zrobić w walentynki. slodki misiaczek, nie ma co

Gość jaaaaaaanka
wszysteki bety poskłądane, wszytsko mi łądnie upakował. A matka w drzwiach do mnie tak: No dzwonił, bardzo skruszony, szkoda że wam się nie udało. To jest jakiś obłęd. Chyba bym wolała żeby mnie zwyzywał, powiedział że jestem nikim i wywalił. A nie tak...bez uczuc.

Gość jaaaaaaanka
chyba jestem nienormalna, ale po prostu nie wiem co czuje. To jest dla mnie szok. taki kurwa był z niego kloc, bezczelny nawet był, a tu takie wersale.

Gość jaaaaaaanka
nie wiem czy mnie okradł czy co, zrobił to tak czysto i szybko...Aż chwile myślałam ze ejstem w ajakiejś ukrytej kamerze.

Gość xxxmella
a dobrze wam się układało ? Mieliście jakieś problemy? Wszystko było OK i nagle zerwanie

Gość silio
ALE NUMER!!!NIEZŁA AKCJA!!!Swoją drogą facet nadzwyczaj kulturalnie sprawę załatwil-spakował,nakarmił,załatwił podwózkę....:D ja pitole...

Gość zmanierrowana
dziwie sie tobie ze jestes w szoku facet to psychopata i musialy byc wczesniej symptomy ciesz sie, bo od takich zazwyczaj trudno sie uwolnic i tak nie jest wykluczone ze jak sie troche znudzi to nie zacznie zadreczac ciebie ze to on cie kochal a ty nie okazalas zalu, kiedy cie wypierdalal

i jeszcze mu się chciało dla Ciebie pyszne pierogi zrobić :D no nieźle to zgarał :D

cos musialo byc przyczyna tego ze spakowal Cie nic nie mowiac i tylko ze nie pasujciecie do siebie, dziwne naprawde ..

Gość jaaaaaaanka
no o ten brak kultury się kłóciliśmy. Nie było jakiś jazd. Dwa lata mieszkaliśmy. Aha, jego eks się nam na początku trochę mieszała, ale ją uspokoił. Przed moją przeprowadzką do niego. Nie wiem, czy on mi czegoś nie zrobił, jakiegoś syfu....

Gość zmanierrowana
naprawde nic w tym dziwnego typowe zachowanie psychopaty

Gość jaaaaaaanka
miałaś doświadczenia z podobnym facetem?

Gość doooo juz nie wyrabiam
a jak zareagowałaś? pytałas czemu koniec czy bez słowa wyszłaś? płakałaś czy co?:D:D:D

Gość jaaaaaaanka
ostatnio chciał żebym mu podżyrowała kredyt. W sumie się wachałam bo ani zaręczyn ani nic, ale w sumie bym to pewnie zrobiła. Boję się że mi finanswowo coś zaszkodzi.

Gość zmanierrowana
nie no co ty ale pelno takich sie kreci po swiecie wczesniej jak cie traktowal? - lekcewazaco sie do ciebie odzywal -nie traktowal jak kobiete tylko bardziej jak kumpla - nie przywiazywal wagi do okazywania uczuc -skupiony na wlasnych uczuciach?

Gość jaaaaaaanka
On się zachowywał jak nie on. Więc mnie zatkało. Ja jestem raczej potulną osbą, a jak działąm w silinym szoku, to nie myslę:P Mam wrażenie że to był ktoś inny, bart bliźniak czy coś...Ale to jestm nierealne.

Gość jaaaaaaanka
byliśmy zajebistymi kumplami właściwie, fajnie się razem relaksowaliśmy, seks też jako sport...Ale dbał o mnie, ja o niego. Jesteśmy raczej chłodni i nie potrzebujmey takiego wylewu uczyć.

Gość a zreszta
lubiem facetuw z klasom

to jest facet z klasą?? kulturalny?? cudownie się zachował?? matko.. chyba po 2 latach wspólnego mieszkania należałoby wytłumaczyć powód rozstania?? a nie tak dziwnie i bez słowa żadnego wręcz..

Gość jaaaaaaanka
kasa jest na koncie i w porządku. Nie wiem o co chodzi. Uwierzcie mi, że on ni był sobą wtedy.

Gość Luśka z W..
To w końcu żyrowałaś ten kredyt, czy nie? I jak wysoki jest?

Gość jaaaaaaanka
powiem wam, że się boję tam jutro iść zobaczyć co się dzieje, pogadać i dowiedzieć się o co mu chodzi.

przynajmniej ci powiedzial ze nic z tego,mój sie spakował jak mnie nie było w domu i zero tłumaczen nic...nie wiem o co kaman...faceci to swinie ..ehhh

Gość jaaaaaaanka
na 30 tys. nie żyrowałam bo nie zdecydowałam, a on powiedział, że nie ma problemu. To było pół roku temu.