Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak

zmienic siebie-kompleksy.

Polecane posty

Gość co jest nie tak

co jest nie tak nie wiem, czy jestem zbyt krytycznie do siebie nastawona, czy o co be, ale nie zyje, tak jakbym chciala, nie zachowuje sie tak jak chce. gdy siedze sobie w domu, mam w ogole inny obraz tego co chce zrobic, jak zyc, kim byc, gdy wychodze do ludzi to pryska. jestem cicha, zawstydzona, czuje sie gorsza, glupsza. chce zyc pelna zycia, byc otwarta na ludzi, rozmawiac z nimi na luzie. a tu, po pierwsze: wyslawiam sie jak idz stad i nie wracaj, ludzie pewnie sobie mysla,ze jestem idiotka. nie jestem soba. czuje, ze ludzie traktuja mnie poblazliwie. zbytnio przejmuje sie tym co ktos pomysli i wydaje mi sie, ze jak ktos ma inne zdanie niz ja, to znaczy, ze ja czegos nie zauwazam i, ze to moj blad, brak wrazliwosci, ze tego nie zauwazylam a przeciez moze to ten ktos przesadza i wymysla? staram sie rozmiec uczucia kogos.. czuje, ze jestem nudna. jest ratunek?

jest!!!!! Badz soba i nie zwracaj uwagi na to co mowia inni,bo kazdy patrzy na wszystko inaczej i ma swoje zdanie.ubieraj sie tak jak TOBIE sie podoba i rob tak jak czujesz.Jakby sie przejmowac tym co inni powiedza, pomysla to chyba by trzeba bylo sie powiesic.Bardzo duzo jest takich ludzi ktorzy krytykuja bo poprostu zazdroszcza.Ja tez mam wiele wiele kompleksow......czuje sie beznadziejna...ale i tak sie nie przejmuje ze ktos powie cos tam na moj ubior...a co mnie to interesuje....

Gość co jest nie tak
ale tu tez np chodzi o podejscie do zycia, ktos ostro skrytykuje i sobie mysle, ze zle robie, pewnie ma racje i rezygnuje ze swojego podejscia:O, bo pewnie on ma racje:O:O:O:O sorry temat jets na uczuciowym juz...:)