Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble.e

Zaryzykowałybyście?

Polecane posty

Gość ble.e

Znalazłam na allegro wymarzona jak do tej pory sukienkę w baaardzo atrakcyjnej cenie. Problem polega na tym, że nie widziałam jej na żywo i nie mierzyłam. Właścicielka mieszka na drugim końcu Polski więc przymiarka odpada. Nie wiem co robić, kusi mnie strasznie. Wydaje mi się, że w takim kroju chyba każdy dobrze wygląda. Problem w tym czy na żywo jest tak samo ładna jak na zdjęciu. Nie wiem co robić...

Ja dziś wybrałam sukienke... okazało sie, że w moich "wymarzonych" sukienkach wygladałam KOSZMARNIE!!!! Wybrałam zupełnie inną niz sie spodziewałam. Sukienke musisz przymierzyć, bo możesz być rozczarowana. To ważny dzień - lepiej nie ryzykować. Może przymiesz taki model w salonie - wtedy bedziesz miała pewność, że możesz kupić :)

Gość ble.e
żeby jeszcze taką mieli w salonach...proponują, że mogą sprowadzić

zalezy jaka kwota wchodzi w gre, pewnie tak do 1000 zl bym zaryzykowala i kupila kota w worku z nadzieja ze w razie czego odsprzedam i niewiele strace. Moze sprobuj sie umowic ze sprzedawca ze w razie czego zwrocisz i pokryjesz jej koszty prowizji i wysylki plus np dorzucisz ze 100 za strate czasu?

Gość ble.e
już chyba nieważne, aukcja się skończyła, strona wygasła, a właścicielka nie podała nawet żadnego kontaktu...Suknia kosztowała 1500zl

zawsze mozesz napisac do niej mimo wszystko, masz te aukcje w obserwowanych czy ulubionych? ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze takie ryzyko to b.duze ryzyko ;) ja przez 2 miesiace ogladalam sie za jedna tylko suknia i ta jedna mi sie tylko podobala, po czym w salonie okazalo sie ze z 6 jakie mierzylam, ta pasowala mi najmniej- nie ten kroj, kolor, dodatki itp. Zazwyczaj tak jest :D

Gość nastka57
ja kiedys kupilam " kota w worku" i byla sliczna...ale to jest ryzyko

Gość sulnia piakna...
autorko odszukaj kontakt i napisz ze chcialabys przymierzyc moze sie spzredajacy zgodzi :) ja kupilam w ten sposob, bo nie wiedzialam czy te wymiary jak raz beda na mnie idealne i poprosilam o pzreslanie, zaplacilam ale umowilam sie ze gdyby nie pasowala to odesle za pobraniem, suknia pasowala wiec zostala ale... bylo to jakies rozwiazanie :)