Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 585966

PORADŹCIE MI!

Polecane posty

Gość 585966

mam pytanie, czy plamniki przeżywają w kontakcie w wodzie? jak tak to jak długo mogą żyć? zastanawia mnie czy jak chłopak coś pozostawił na gąbce do kompieli a ja następcie byłam się nią w kroku czy mogę zajść w ciążę, proszę o odpowiedź

Gość anik...
W taki sposób nie zajdziesz w ciąze!!!!

Gość 585966
anik dziękuję, mam nadzieję..;)

Gość anka159
pewnie ze nie mozesz byc w ciazy! jakby bylo inaczej to co druga by b6yla w ciazy:0 wiec mozesz byc spokojna ciazy z tego NIE BEDZIE!!! pozdrawiam

Gość 585966
dziękuję, bo już trochę się martwiłam

Gość xxczekoladka145xx
Witam! pomuzcie mi bo nie wiem co robic... zawsze zaczynalam opakowanie w 7 dniu przerwy a powinam w 8 czy nic sie nie stanie jak teraz zaczne brac w 8? I ostatnio zapomnialam wzias jedej tabletki nie pamietam kiedy powino mi starczyc do wtorku a mam do sr co mam teraz zrobic?

Gość oolele
Nie ma takiej mozliwosci ze zaszlas przez wode czy gabke wiec spokojnie nie ma sie czym martwic :-) Dla wlasnej higieny kup sobie swoja gabeczke :-) Pozdrawiam

Gość anka159
xxczekoladka145xx przeciez dostalas juz odpowiedz na swoim"forum" wiec czego oczekujesaz jeszcze???

Gość fmrneiwjnvcjkde
mam podobny problem do autorki topicku czy mogę być w ciąży przez gąbkę dodam że miałam w tedy owulacje, martwie się pomocy

Gość fmrneiwjnvcjkde
hallo, jeest tu ktoś

Gość jk.kml/m
co wy jebnięte jesteście. po 1 to nie chigieniczne myć się gąbką od swojego faceta. KAżdy powinien mieć swoja, poza tym facet musi być zadowolony jak sie myję czymś czy prędzej myła ci.pkę jego laska :( a po 2 co wy z tą ciąża w szkole was nie uczyli jak można zajsć w ciążę. jednak ciemnota w tym naszym chorym kraju

Gość 3216546515
hahahahahaha :) masakra w ciąży z gąbką:D:D:D:D

Gość eddesa
plemniki w niematuralnym dla nich srodowisku (kwasnym-pochwa) gina niemal ze natychmiast, co dodac jeszcze do tegho wode.... gabka......... nie ma takiej mozliwosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fmrneiwjnvcjkde
dziękuję za sprowadzenie mnie na ziemię, bałam się troszkę a teraz jest mi lepiej