Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ccekin

GDZIE MÓJ CELULITIS??????

Polecane posty

Oszaleje ze szczęścia! Dziewczyny to jest po prostu nie realne! zmagalam sie z celulitem szmat czasu kremy masci peelingi tabletki i nic caly czas był na moich udach i posladkach. Od poniedzialku przeszlam na diete (nie lacze tluszczu z weglowodanami, nie jem slodyczy, duzo wody) iiii cwicze na orbitreku 40minut dziennie (przez 3 dni cwiczylam bo dzis krecilam tylko hula hop 20min) no ale do rzeczy... wykapalam sie i latam po domu w majtach patrze w lustro napinam poslady a tam nicccc nie ma celulitU! moze jakis drobniusienki ale nie widoczny praktycznie, po prostu mam gladka skore bez tego dziadostwa:| To nie wiarygodne ale prawdziwe :] A tak wogole to chciałam sie tylko pochwalić;P

Gość trelemorele___
gratuluje wytrwałości i pozbycia się tego paskudztwa.

Gość cytryna...
cos bajerujesz kotek:( nie mam cel. zeby nie bylo

Gość gonzoo
ale dalej masz ten syf na duupie

Gość oludzie
nie wiem czy ktos wreszcie nauczy sie wlasciwego slownictwa w tej materii? czlowiek bombardowany jest tym slowem z tv prasy netu, a ktos dalej uporem godnym lepszej sprawy nie umie napisac cellulit, tylko drukuje "celulitis" koszmar nad koszmary!!!!

Gość zgadzam się z oludzie
:-o Cellulitis to co innego niż Cellulit!!! :-o Jak widzę topik ze słowem "cellulitis" w tytule to słabo mi się robi :-o

Gość jak ty wytrzymałaś
40 mni na orbitreku? ja biegam 10 i mam dosyć...:(

Gość Wiktoria555
Ja tez juz prawie nie mam ,a byl bardzo duzo.Rano i wieczorem 5 minut pod prysznicem tre uda i posladki specjalna twarda gabka do pillingu.Kupilam za 1 euro;) stosuje to TYDZIEN !!! :D

Gość baobang
To czym sie rozni cellulit od cellulitisu?