Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko kola łola łola

co to są cookies w języku komputerowym????

Polecane posty

Gość koko kola łola łola

bardzo proszę o wyjaśnienie na podstawie jakiego przykładu....jutro mam koło...a jestem ciemna strasnzie z kompa...:(

idac do biedronki zamiast drazy wybierasz ciasteczka :o skandale :P

Gość koko kola łola łola
no niech mi ktoś pomoże.... no.... przecież naa pewno ktoś zna odpowiedz na moje pytanie

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających. :D

Gość a google masz
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających

Gość koko kola łola łola
Dziękuję!!!! :) mam....ale nadal ni pajmaju;/

Gość pewnie że tak
po co ściemniacie