Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Drogie panie, jakie wymiary penisa uważacie za stosowne ?

Polecane posty

Jak dobrze pójdzie to za jakiś rok może dociągnę do tych 18 cm, hehe.

Gość Lilianna44
777-X, tylko żebyś nie rozciągał kosztem grubości, jak się drut rozciąga :D

To są różne ćwiczenia. Część z nich zaczerpnąłem z internetu, część wymyśliłem sam. Np. obejmuję ciasno palcami podstawę penisa i poruszą ręką w górę i w dół, nie najeżdżając żołędzi. Również przodem zaciśniętej pięści rozmasowywuję penisa wzdłuż i w poprzek. Ćwiczę też mięśnie Kegla (wzmacniają siłę erekcji). Postępy są wolne ale są.

Lilianna44, tak, pamiętam że grubość jest ważniejsza.

ja podobnie wale konia:classic_cool: ale moze tylko ci sie wydaje ze przez to rosnie 3 lata temu miałeś 18 lat więc pewnie sam urósł. ale jak dalej tak będę walił to będę mial za 3 lata z 19:classic_cool:

A tam, o długości gadacie, a mało kto przywiązuje wagę do grubości, która to tak naprawdę jest ważna. Przykro mi to powiedzieć, ale pochwa kobiety jest unerwiona w 4cm od 'wejscia' :P to wiecie :P czy to bedzie 20 czy 15 super roznicy nie robi. Owszem, jak nie rozepchana jest to może powodować ten przyjemny ból, ale i tak z czasem on minie i trza będzie szukać jeszcze większego :) Reasumując, moze miec 9cm, ale gruby ma byc!!! ;D

To bzdura że rozmiar nie ma znaczenia. Dziewczyny preferują tylko duże penisy, sam tego doświadczam bez przerwy. Mam małego członka bo niecałe 15cm i nie wiem jak to jest ale one mają jakiś radar w oczach czy coś i jakoś to wyczuwają. Przeciętna wielkośc członka jest mocno zaniżana. Podają około 14,5cm ale faktycznie wynosi ona 17,5cm. I własnie takie penisy preferują normalne, ładne dziewczyny, które moga podobać się facetom. Dowód? Prosze bardzo. Popatrzcie jakich wysokich, umięsninych facetów maja piękne dziewczyny. Ci w spodniach maja koło 20cm. Jeszcze nigdy żadna z panienek nie leciała na mnie (nawet jak były pod wpływem alkocholu). Zawsze tuliły sie do innych facetów, a mnie traktowały jak powietrze, wręcz unikały mnie. Facet z penisem mniejszym niż 17,5cm ma przechlapane i może liczyc tylko na panienki brzydkie, grube, nieatrakcyjne a więc takie , których normalnie obdarzony facet nie tknie. I niestety prawda jest tak, że dziewczyny nieatrakcyjne zostają same jak i faceci z małymi członkami też, natury nie oszukasz. Ja juz jestem w takim wieku, że zaczyna mi byc wszystko jedno i pogodziłem się z tym. Owszem swego czasu znajomi proponowali mi randki z różnymi dziewczynami, ale co mnie wcale nie zdziwio wszysxtkie co do jednej były nieatrakcyjne. Może to i lepiej, że natura tak to sonie wymyśliła żeby wyeliminować osobniki nieatrakcyjne.

Gość kolendra belgijska
Odkopałeś jakiś stary temat jak Ty go znalazłeś??? I w ogóle co to za nieznane nicki chyba już nikt nie został. Ty piszesz bzdury jak rzadko który hahah ale teoria może to nie z Twoim penisem jest problem tylko z głową:)