Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kort

jak wyglądał wasz pierwszy raz .. ?

Polecane posty

Gość kort

:)

Gość khjss
tak, że nie miałam orgazmu:(

Gość fanka malibu
braliśmy prysznic we Włoskim hotelu i tak jakos spontanicznie wyszło. bezboleśnie i zabójczo przyjemnie.

Gość ghftgj
a moze bardziej szczegółowo?? dziewczyny napiszcie co czułyscie, jak to przebiegało, jak sie zachowywał Wasz partner. napiszcie o swoich doznaniach

Gość fanka malibu
co tu opisywać? rozkosz i jeszcze raz rozkosz. :)

Gość ghftgj
i skad wiedziałyscie jak sie zachowac, co robic?? ja sie bardziej tego boje niz tego ze bedzie bolało. tego drugiego praktycznie w ogóle sie nie boje;P

Gość khjss
no ja nic nie czułam, bo nie miałam orgazmu :D

Partner bardzo sie starał. bylam okropnie zdenerwowana i spieta. wersalka, na ktorej leżeliśmy przechyliła sie i spadliśmy z niej. Zostaliśmy wiec na podłodze. Przy pierwszym razie nie odczułam żadnej przyjemnosci, raczej ulge,z ę to już. Każdy kolejny sex byl lepszy :)

Z dzisiejszego punktu widzenia: niezdarnie, nieco pokracznie, ale też humorystycznie i jakoś tak ciepło i jedynie ;-)

Gość eramus
leżalam jak kłoda

ghftgj- faceci w tej kwestii mają gozej, bo oni musza sie starać, a my mozemy leżeć i rozkoszowac sie ;) Zaufaj mu,a awszystko bedzie dobrze. Wszystkiego z czasem sie nauczysz :P

Nie powiedziałam facetowi ,że jestem dziewicą-miał mnie za doświadczoną .. byłam twarda :D:D za to miejsce było piękne :D:D haha a miałam 19lat

Gość kort
mój z Moim Najwspanialszą dziewczynką był dramatyczny ;)) to był nasz wspolny pierwszy raz , rodzice byli w pokoju obok ale nikt nigdy nam nie wchodzi i gdy skonczylismy i wyjelem mojego malego okazalo sie ze gumka pekła i sperma byla w srodku , a akurat miala dni plodne , tak z neta wyczytalismy .. pozniej caly czas sie balismy ze jest w ciązy , tydzien sie okres spoznial ale wkoncu przyszedl.. Teraz kazdy nastepny raz jest corazz lepszy ! Pozdrawiam ~!

Gość kort
cholerka... Ja np pod presją nie bylem bo to nasz wspolny 1 raz moze ich tez , najwazniejsze zeby sobie zaufali i rozmawiali jak im lepiej !

kort- ja tez nie bylam pod presja. i też był to nasz wspólny pierwszy raz... Ale ciesz sie, ze jestem juz po ;) bo teraz jest o niebo lepiej :)

Gość kort
cholerka.. - o niebo lepiej dla faceta i kobiety ;)

Gość Kabul
w pokoju obok byla BABCIA hahahah :-d ;p

Gość zwolenniczka sportów różnych
tak dawno,że aż nie pamiętam

Gość Katiao303
Pokoj uslany rozami, satynowa posciel, aromatyczna won i swiece. Troche bolalo, ale byl szalenie delikatny. Zabolalo raz, a potem juz sama przyjemnosc. ;-)

Gość ZAwsze Gotowy p
hmmm ... powiem tak było zajebiście tylko mało pamiętam bo byłem kompletnie zalany...ale cieszyłem sie jak dziecko zwłasza dlatego ze miałem dopiero 16 lat ... ;) aaa teraz ten seks tez jest przyjemny oraz nabiera nowych kolorów ale to nie to samo co pierwszy raz i dziekuje kafeteri bo pomiogła mi dojść do tego pierwszego razu ... ;p

Gość niechcemisiespac
a mnie bolało niesamowicie... właściwie to mój facet chciał zrezygnowac jak widział ze prawie płacze z bólu... ale ja chciałam miec ten ból juz za soba:P potem przez kilka razy jescze bolalo ale teraz jest juz naprawde super, chociaz nigdy nie mialam przy tym orgazmu:P co prawda zawsze jest juz prawie prawie, ale zawsze jest to akurat w tym momencie kiedy kończy mój facet...:P

Gość Ewa Ewińska
oj bolało!!! i to jak!!! było też "krwawo". Następne "razy" podobnie - ból i trochę krwi. I kilka pozycji zaliczonych... Do tego wszystkiego jescze towarzyszyło mi uczucie pełnego pęcherza mimo, że nie miałam potrzeby wypróżnienia. Nie było to przyjemne.

Gość kiepsko
jakos nieszczegolnie wspominam moj pierwszy raz wole myslec o innych kolejnych razach :P

Gość dzielka
Bolalo jak cholera ...i zostalam przylapana ..masakra mowie wam

Gość madoonna
w jakiej pozycji wedlug was kochac sie pierwszy raz, tak aby najmniej bolalo?

Gość upupupupupupuppppppppp