Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margi78

Mieszkając w bloku

Polecane posty

Gość margi78

Mieszkam w bloku 10 pietrowym od urodzenia.Mam dosc wiecznych remontow i wiercenia codziennie, w niedziele tez.Też macie jakies zastrzezenia? piszcie

tak!!!!!! nie mona ssobie muzyki posluchac ani nic bo o 22 cisza nocna masakra.......do tego stare zrzedy< sasiedzi>wokol.........

Gość Pewno
ciągle szczają i srają mi nad moim pokojem, pies drapie o podłogę, trzaskają drzwiami i kłócą się...mam też dosyć tych klatek na króliki. Człowiek jak w kurniku mieszka - TAKA PRAWDA !!!

Gość margi78
dokładnie,u mnie też słychać jak sąsiedzi sikają, w nocy szczególnie słychać jak sasiad albo chrapie albo ujeżdża żone,dzieciaki sie dra na korytarzu,psy szczekaja,inni imprezuja,masakra,mam dość

Gość jakkakakak
bylam dzis 20min pod drzwiami cioci w bloku, bo za nia czekalam.koszmar, trzaskanie, wolanie, muzyka... nie moglabym zyc w bloku. zawszed w domu mieszkalam

Gość ja też mieszkam w bloku
10-piętrowym. Jest cicho, spokojnie i czysto. Oczywiście czasem ktoś coś wierci - ale z umiarem. Sąsiadów mam super - a jeden z nich stał się miłością mojego życia (z wzajemnością :-) ). Jak więc widać - różnie bywa i różne są bloki.

Gość margi78
ja wlasnie buduje ale konca nie widc,takie wszystko drogie