Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupia und niedoświadczona

Czy to jest randka czy ki czort????????

Polecane posty

Spiłam się i przez przypadek poderwałam faceta:O No i tak. W weekend się będziemy widzieć trzeci raz. On pisał, że chce się spotkac, itd. W ogóle to wszystko głupio wyszło, bo na urodzinach koleżanki całowaliśmy się😭 Ale teraz tylko się spotykamy, gadamy itd. Co mam robić?:O To są randki??? Nie chcę żadnego związku, faceta, seksu, co mam zrobić?:O Jak nie chciałam się spotykać więcej, on poczekał miesiąc i postarał się odnowić kontakt. Jest bardzo bardzo miłą i fajna osobą, nie mam powodu, żeby go nie lubić czy odmawiać normalnych spotkań, no ale wiecie... :(

Gość mala.16
powiedz muzeby sie walil, ze sie znudzilas, ze jest burakiem, ze ma niefajny telefon... cokolwiek. ja tak zawsze robie i dziaala.

Gość zwiadowca
O^O

No kurde, chodzi o to, że on jest fajny. Ale ja go nie chce. Tak na chłopa, no:O Tylko go lubię. I już to tłumaczyłam. Ale on mówi, że lubi ze mną gadać, bo jestem niby taka inteligentna itp., no standard. Ale chyba jak facet chce się umawiać z kimś regularnie, to pewnie o coś mu chodzi, nie?:O Sama nie wiem... Dlatego się pytam./

Gość mala.16
a mój glupi post mial ci uswiadomicc zebys mu powiedziala wprost jak sprawe widzisz. nie wiem w czym masz problem? chyba lepeij jak mu od razu powiesz jak sie sprawy maja, niz jak go bedzisz zwodzic przez kilka tygodni albo i miesiecy. chyba ze sama nie wiesz? ale wtedy musisz sie do teo przyznac i zalozyc nowy temat:P

Gość doc.mgr.inz.dr.prof.wladca
na kolana smiecie bez szkoly.studiwac sie nie chce i musicie sie jakos dowartosciowac. prostaki

pomylilem temat :|

No wiem, ale jak już napisałam- postawiłam sprawę jasno. Nawet bardzo. Ale on mówi, że chce się TYLKO spotkać, TYLKO pogadać itp. No i tutaj trudno mi być taką jędzą i powiedzieć, żeby spadał:O Bo naprawdę jest ok, on się zachowuje zupełnie normalnie, jest fajny i w dodatku to ja sama go poderwałam:O Ale jednak czuję się zagrożona i ze coś jest nie tak.

jem coope

najpierw buzi buzi chlopak robi sobie ochote a tu masz randki nie bedzie...:D