Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce teraz na czarno......

To on miał się zauroczyć! A zauroczyłam się ja! Sama sobie życie popsułam

Polecane posty

Chciałam poprostu sie zabawić czyims kosztem jak zwykle :P pisze z nim juz dlllugoo no i przez pierwsze miesiace bylo ok.To on ciagle pisal do mnie podjarany ,pisal ze nie wie co sie stalo ale z kazdym dniem jestem wazniejsza chociaz nie znamy sie na zywo itd. Zawsze tak robilam i juz jak bylo cos powazniejszego zrywalam znajomosc internetowa bez poczucia winy z radoscia ze tak robie facetom na zlosc:o A teraz.. teraz to sie zauroczylam:o:o:o:o:o:o:o :(:( Tęsknie za nim strasznie jak nie piszemy ,lece na każdego eska z radoscia ze to ON :o Jest tak fantastycznym chlopakiem daje mi tyle radosci poprostu chce mi sie zyc ze nie umiem zrobic tak jak robilam z innymi :o tzn do niedawna chcialo mi sie zyc bo jak mysle o nim teraz jak sobie sprawe zdalam to mi sie plakac chce :( coo ja mam zrobic ? 😭 jak sie oduroczyc?😭 ps.wiem ,że jestem głupia:o

a daleko os diebie mieszkacie????????'nie wolisz sie z nim spotkac???

Gość jak nie chcesz cierpieć
to zakończ znajomość i pamiętaj że to, co zasiejesz - zbierasz:O Ja miałam niemal identyczną akcję tylko, że o wiele z łagodniejszym skutkiem:O ale to nie do końca byłam winna - to on nie był do końca szczery i robił ze mnie jaja

w tym samym miescie..chetnie bym sie spotkala ale naklamalam😭 wiek,imie ,co robie na codzien itd tylko że ja nie umiem tego zakonczyc :(

no to napisz co nakłamałaś .... jeśli wybaczy to jest wart spotkania ;-)

Gość lalalalalalalala
tez kiedys oklamalam takiego chlopaka, tez byl z tego samego miasta. Powiedzialam mu wszystko spotkalismy sie i jestesmy razem juz 1,5 roku.

Gość ja pytam
idiotka z Ciebie!!!!!!!!!!! :O

Gość lalalalalalalala
do autorki>>> a widzieliscie swoje zdjecia?

No to spotkaj sie z nim,wyjasnij- moze na poczatku wiek i zobacz jak to dalej pojdzie