Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrapienie

jak zdobyć mężczyznę????

Polecane posty

Gość utrapienie

Hej, pewnie już takich tematów bylo tu sporo ale.... Jestem ciekawa czy metoda na "niedostępną -jedynie kumpelke" naprawdę działa. Kiedy facet przejawia nieznaczne zainteresowanie tzn np w pracy często podchodzi wlaśnie do mnie żeby pogadać... cieszy się kiedy mnie widzi, kiedy mnie mija zawsze się uśmiechnie albo coś powie, nie przejdzie obojętnie nawet jak się mijamy tego samego dnia po raz 10ty... Ja staram się być miła ale pewnie widzi moją durną minę gdy próbuję zachowywać sie przy nim normalnie, nie potrafię się powstrzymać żeby nie robić się czerwona jak burak i tylko glupawo się uśmiecham i nie jestem w stanie nic konkretnego powiedzieć... ...innym dziewczynom to przychodzi latwo, zazdroszczę im, proszę o jakieś rady, pozdr ;)

Na niedostępną to możesz wyrwać starego natręta najwyżej. Musisz się zdeklarować, dawać jasne sygnały. Facet raczej mysli prosto. Jak widzi niedostępną to z czasem oleje bo nie będzie już widział celu w rozmowie z tobą. Albo może po prostu jest tak, że lubi z tobą rozmawiać i to wszystko. Dając mu wyraźne znaki zaryzykujesz ale będziesz pewna na czym stoisz.

Gość utrapienie
może ktoś bardziej elokwentny się wypowie? :)

Gość utrapienie
do hmmm01: boję się bo w ten sposób można latwo kogoś speszyć nie chcę się mu narzucać muszę wykombinować coś, żeby to on wykonal pierwszy krok jeśli coś do mnie czuje czy najprościej -podobam mu się

Gość ja tez chce wiedziec

Gość utrapienie
z tym uwodzeniem to wlasnie ja mam problem ręcę mi się trzęsą, serce wali jak opętane przydalaby mi się jakas szkoła uwodzenia facetów albo chociaż jakiś kilka najprostrzych wskazówek :)

Speszyć? Speszyć to można dziewczynę.. Jeżeli mu się podobasz to się nie speszy tylko znajomość pójdzie do przodu. Jeżeli zacznie rzadziej z tobą rozmawiać tzn. że traktuje cie czysto koleżeńsko. Wydaje mi się, że nie pominąłem żadnej opcji.

Gość utrapienie
może znajdzie się jakas kobietka - pogromczyni męskich serc, ktora nam doradzi ??? ;]

Gość utrapienie
do hmmm01 a czego nie powinnam w takim razie w żadnym wypadku robić? :)

nie stosuj gier .. bądź po prostu sobą.. Ja wyczuwam sztuczność na kilometr.

a jak uwieść faceta który uczy mnie jeździć ????????niedługo skończę 30 jazd i mam zamiar dokupić sobie drugie 30sci;-)

Poza tym nieśmiałość jest urocza. Jak dziewczyna robi się czerwona w rozmowie ze mną to robi się miła atmosfera.. Naprawdę to nic złego.

Gość utrapienie
z tymi jasnymi sygnalami u mnie to może być problem ;) drętwieję cała jak tylko się do mnie zbliża ;)

Gość utrapienie
hmmm01 ile masz lat jeśli wolno zapytać? a Ty "ja tez chce wiedziec"? ja mam 23 :)

Spraw mu jakiś komplement.. Zapytaj czy nie miał by czasu gdzieś na kawę wyskoczyć .. cokolwiek .. Ładnie się przy tym uśmiechając i z błyskiem w oczach. Musiał by być ślepy, żeby nie wiedzieć o co chodzi.

Gość utrapienie
:D :D :D

nie udzielam takich informacji ze względów czysto formalnych :) Chcę pozostać anonimowy a mam znajomych, którzy czytają to forum

32

Gość utrapienie
kurcze... mimo wszystko liczę nadal na to, ze on wykona pierwszy krok ale z tego co zauważylam, to faceci rzadko to robią....

Gość utrapienie
dzięki za podanie wieku :) hmmm01 ->OK, rozuemiem :)

Czasy się zmieniają .. Facecet czeka na pierwszy ruch kobiety aby mieć pewność, że ma jakiekolwiek szanse. Facetowi podobają się różne kobiety natomiast kobiecie wybrany facet. Rzadko jest inaczej.

\"Wydaje mi się, że nie pominąłem żadnej opcji.\" a facet jest niesmiały co do kobiet/boi się odrzucenia albo coś podobnego i rozmowy z koleżanką ok ale pchanie czegoś dalej przez kogokolwiek to już nie :D 🖐️ no tak ale taki to pewnie frajer i należy go rozstrzelać

Facet podchodzący do dziewczyny jest często na przegranej pozycji. Nie wiem dlaczego tak jest ale często jest tak, że jak się da palec to kobieta bierze ręke. Jest pewna, że się podoba facetowi więc zaczyna olewać. Nie chcę generalizować ale to częste zjawisko.

z nieśmiałymi facetami to nie wiem jak jest szczerze mówiąc..

Gość utrapienie
niestety trochę w tym prawdy kobieta lubi być adorowana a dopoki jest to na stopie zwyklej znajomości to wszystko jest OK kiedy jednak widzi, ze facet zaczyna coś do niej czuć naprawdę wtedy odsuwa się jeżeli go nie chce jestem przekonana, ze w drugą stronę to dziala tak samo, dlatego zalożylam ten topik żeby najpierw przemyślec i poczytać rad innych zanim sama spieprzę....

Oczywiście masz rację ale mi raczej chodziło o coś innego. Mianowicie o to jak już wiadomo, że oboje się sobie podobają i facet zaczyna się otwierać to wychodzi na ciepłą kluchę. Kobieta myśli, że ma takiego w garści i próbuje go sobie pod pantofel ładnie ułożyć.

\" a jak uwieść faceta który uczy mnie jeździć ????????niedługo skończę 30 jazd i mam zamiar dokupić sobie drugie 30sci\" tu bym sobie darował bo miłość kursantek do instruktorów jazdy to strasznie popularna przypadłość :P Sprawdź choćby w googlach ile będzie w necie tematów :D pewnie setki :P prosty mechanizm... spędzanie razem xx gdozim w małej przestrzenie + facet ci imponuje bo uczy cię i jest :classic_cool: a do tego jak nie jest brzydki + pewnie jest wygadany bo codziennie siedzi godziny z ludźmi... a ty jesteś wolna to duże szanse na następną zauroczoną :P

Ale bardziej człowiek się uczy na porażkach niż na sukcesach .. więc nawet jakby nie wyszło to i tak będziesz bogatsza o nowe doświadczenia i przemyślenia.

Gość utrapienie
ale ten mój upatrzony juz jest taka właśnie "ciepłą kluchą" i strasznie mi się to podoba traktuję go po przyjacielsku, nigdy w zyciu nie chciałabym go ukladać czy zmieniać :) nie potrafię się na niego denerwować nawet jak coś popsuje w pracy ;)