Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smooth

ile razy facet może

Polecane posty

kocham go a on mnie... na szczęście jest trochę wyuczalny. dowiedział się już że gra wstępna to coś więcej niż pogłaskanie po dupci i sciągnięcie majtek...ale jest też strasznie wrażliwy na punkcie swojej seksualności. ciężko mi się czasem z nim rozmaia

ostatnio się trochę posprzeczaliśmy, po takich scysjach seks jest gorący..

każdy facet uważa się za eksperta w seksualności kobiety ,bo to jest potrzebne do dowartościowania się Seksualność kobiety jest bardzo skomplikowana i każda inna Dlatego zdecydowanie trzeba rozmawiać ze swoim partnerem może nawet czasami łatwiej podczas drinkowania

Gość ja jestem chlop z mazur
a ty jakis tam facet chyba naprawde jestes znawca :D

Gość lubię nie tylko słońce
to nie o to chodzi... ile razy facet może... mój pierwszy "narzeczony" mógł i 6 razy... on mógł... ale nie pamiętam bym była jakoś specjalnie zdowolona z seksu z nim... mąż może raz... ale za to potrafi "wytrzymać" i poczekać... bywa, że 3 razy jest mi cudnie ... i dopiero kończy...

Gość my tak robimy
my na jeźdżca to robimy to w ten sposób że moja pani nie siada na moim sprzęcie ale kuca nad nim - pozycja jak do sikania. wtedy dużo lepiej jest sie ruszac a i dla faceta widok jak zanurza sie w swojej kobiecie tez jest niesamowity.

ta pozycja jest dobra dla tych z długimi, bo jak krótszy to wypada i.... może być niebezpiecznie gdy wypadnie a kobieta jest bardzo podniecona i normalnie usiądzie i nastąpi złamanie penisa

dla mnie duużo fajniej jest kiedy tak kucam ale to szybko męczy , uda bolą, nie osiągam tak orgazmu, a mój facet jest długodystansowcem i rzadko udaje mi się go \'zajeździć\'

on faktycznie uważa się za eksperta, może mam mniejsze doświadczenie niż on ale jestem bardziej otwarta i muszę być baardzo delikatna gdy chcę z nim pogadać

Warto pamiętać, że z tą delikatnością, to normalne. Każdy facet jest przewrażliwiony na punkcie swojej seksualności. Jesli piszesz, że teraz pracujecie dużo, to faktycznie, Twój facet może być fizycznie zmęczony. Stanie mu, gdy go pobudzisz, ale sam nie zacznie dobierać sie do Ciebie, bo fizyczne zmęczenie jest zbyt silne. Pobudzając go, powodujesz, że on fizycznie nie czuje już tego znużenia. Dlatego działa tak na \"leniwca\" i to Ty pracujesz nad nim. Jakoś mnie to nie dziwi. Ostatnia rzecz, to fakt, że gdy facet jest zauroczony nową partnerką, to będzie do niej dobierał sie co chwila. Ja tez tak miałem i pamiętam, że po kilka razy dziennie kochaliśmy sie. Potem to powszednieje, co nie oznacza oziębłości, ale brak nowego bodźca, który by go stymulował. U kobiety seks jest bezpośrednio związany z psychiką, a u faceta z fizycznym doznaniem. Skojarz te fakty i zrozumiesz, jak to działa. Kupując nowy ciuszek, zmieniając kolor i uczesanie włosów, innym uczesaniem w miejscu intymnym, pobudzisz go, bo dostrzeże \"nową\" kobietę. Może maleńki tatuaż na posladku? Ale to znowu na krótko. Nie na darmo mówi sie o Ars Amandi - Sztuce Kochania. To sztuka zachować takie porządanie na dłuższy czas, ale jest możliwe. W tej sztuce trzeba się ćwiczyć całe życie.

ale ta męska psychika jest skomplikowana :/ teraz już nie wiem czy odpuścić sobie niech bedzie jak jest czy kombinować coś.

Gość juka jaka
wiele kobiet ma takie problemy. na początku facet z dupy nie złazi a potem dotknąć nie chce

Gość kolorowe oczy
Facet moze wiele razy, ale potem sa skąpe wytryski. A potem tylko "Stary czlowiek i morze" :D

jednak trochę jeszcze może ;) i chce.wystarczy czasem dać mu odpocząć i opuścić sobie , a sam się postara o co trzeba

Gość marleNNa.
Ja mam podobny prolem, mam ogromny temp. a moj facet nie ma ochoty!! co robic??? nie ejstem zaspokojona! chce mi sie sexu . Naprawde to meczace! jestesmy po slubie 14 lat! jestem atrakcyjna kobieta , dbam o siebie , pracuje zawodowo a nie e jestem tak zmeczona jak on!

Ja mam podobny prolem, mam ogromny temp. a moj facet nie ma ochoty!! co robic??? nie ejstem zaspokojona! chce mi sie sexu . Naprawde to meczace! jestesmy po slubie 14 lat! jestem atrakcyjna kobieta , dbam o siebie , pracuje zawodowo a nie e jestem tak zmeczona jak on! Mam pytanie kiedy zaczęłaś karierę zawodową? Czyli: 14+..... =

to zależy od charakteru, popędu, od aktualnej sytuacji- zmęczony czy nie, jak dawno bzykał, czy ma akurat jakieś zmartwienia itd.

Gość NoName84
Ja rowniez mam duze libido seksualne i potrafie sie kochac po kilka razy dziennie aczkolwiek teraz przyszly "chude dni" bo nie ma po prostu z kim... :-( i to bardzo boli... Goraco pozdrawiam

Ja też mam bardzo duże potrzeby i mógłbym kochac się kilka razy dziennie ale moja partnerka nie chce nigdy tego robić jeszcze raz.Wystarczy mi kilka minut przerwy ale nic z tego skoro ona już nie daje się nawet pieścić.Może to dziwne ale niby podnieca się wzrokowo gdy mnie widzi bez ubrania a gdy kochamy się to nie lubi tego robic zbyt długo i prawie nigdy nie ma orgazmu.Krótki stosunek nie zaspokaja mnie w pełni.Jest chyba tylko jedna rada Zmienić sobie partnerkę...