Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaLwInKa0610

NoWa DiEtA..

Polecane posty

Gość MaLwInKa0610

Witajcie :) Zalozylam ten wontek, po to, zeby prosic was o pomoc.. Chodzi o diete, dzieki ktorej moglabym schudnac jakies 10 kg.. No i zeby to w miare szybko poszlo hehe Dodam tyle, ze na swoim koncie mam juz setki diet.. Odchudzalam sie nawet na 300 albo 500 kcal.. Jadlam pierwszy posilek o 12 a ostatni o 16.. Zazwyczaj to ajdlam jablko a potem jogurt.. Fakt chudlam dos szybko tylko ze potem zucalam sie na jedzenie i jadlam po okolo 3 albo 4 tys kalori, nie patrzac na to co jem, i o ktorej godzinie.. Zawsze zalezalo mi na tym zeby szybkos chudnac... Teraz mozna powiedziec ze zmadzalam.. I chcialabym schudnac ok 8 kg tak do kwietnia, albo maja.. Czy to jest mozliwe ? Nie wiem jak wyglada moja przemiana materi.. Bo od dzuzszego czasu sie odchudzam.. Dieta, potem jedzenie.. Znowu dieta i tak wkolko.. Moze bym wczesniej skonczyla to bledne kolo, ale jestem strasznie uparta.. I dlatego to sie tak dlugo ciaglo.. Mozecie mi cos poradzic ? Ale tak zebym na pewno schudla... No i od jakieos miesiaca jem normalnie... Sniadanie, 2 sniadanie obiad podwieczorek.. Nie glodze sie, jem dosyc czesto no i po jakies 2 500 kcal dziennie.. Bardzo prosze o pomoc, i z gory dziekuje :)

Gość może najpierw
nauczyć się pisać poprawnie ? bo wstyd gdy kobieta pisze jak chłopak z zawodówki... raczej nie sprawiasz wrażenia inteligentnej, piszesz niepoprawnie i jeszcze do tego przyznajesz się do stosowania tysiąca idiotycznych głodówek, bo dieta 300-500 kcal to nie dieta lecz głodówka jesteś wytrwała ? raczej głupio uparta i brak Ci elementarnej wiedzy, zarówno nt zasad ortografii jak i zdrowego sposobu odżywiania wstyd mi że jesteś kobietą tak jak ja

Gość MaLwInKa0610
może najpierw --> Wybacz, ale każdy ma prawo do popełniania błędów, a wydaje mi sie, że najważniejsze jest to żeby przyznać sie do tego i naprawić to co się zepsuło... Nikt nie jest idealny, ty zreszta pewnie też.. Nie wiem ile masz lat, ale to jaką ktoś ukończył szkołe nie świadczy o tym, jakim jest człowiekiem, czy osobą... Wiem, że źle zrobiłam.. I, że to było bardzo głupie.. Zdaje sobie również sprawe z tego, jak wiele krzywdy narobiłam samej sobie.. Mam 16 lat, odchudzać zaczełam sie jakiś rok temu.. Możesz myśleć sobie, że jestem jakaś nie normalna itd.. Żeby to zrozumieć, to trzeba przezyć na własnej skórze.. Masz racje, nie miałam dużej wiedzy o odchudzaniu, wsumie to nie miałam żadnej... I może właśnie dlatego teraz jestem w takiej a nie innej sytuacji.. Zdaje sobie sprawe, że czasu już nie cofne, a jedyne co moge zrobić to naprawić stare błędy.. I soprowadzić swoje życie, odżywianie do jakiegoś ładu.. Mam nadzieje, że tym razem mi sie uda...

Gość tiriririri
MAlwinko nie pękaj:P jak na moje oko to trzeba pewnie zastosowac jakas diete 1000 kcl.... no i wiesz 5 posiłków dziennie , duzo wody , jeszcze wieceuj ćwiczeń i takie tam.... ja takze mam za soba tysiace głodówek i głupich diet jednakze dzis znowu zaczełam dieta amerykańska......;p ja nie motge sie zmusic do takich diet 1000 kcl.;p po prostu juz mi odbiło troszke na punkcie mojej wagi..

Gość Malwinkaa0610
No to pewnie wiesz co czuje, ja bzika na punkcie swojego wygladu dostałam jakis rok temu.. Wtedy zaczeli za mna faceci latac, postanowilam, ze będe jeszcze lepsza.. No i tak nie patrząc na konsekwencje, na to co robie chcialam byc jeszcze lepsza.. Zaczelam odchudzanie z waga 48 kg.. Schudlam do 45... Najwiecej wazylam 49 kg.. Przez lato bylo 47.. Lato sie skonczylo i wszytsko wymknelo mi sie spod kontroli.. Wczesniej nie stosowalam takich diet jak po wakacjach.. Nigdy nie schodzilam do 300 kcal.. No i przez wlasna glupote teraz waze jakos 54 kg przy 162.. Wiem tragedi nie ma, ale zle sie czuje z ta waga.. I chcialabym chociaz wrocic do tych 48 kg.. Myslalam o diecie 1000 kcal + cwiczenia.. Ale tak jak Tobie wydaje mi sie, ze to troche duzo.. Sama juz nie wiem co mam robic, wiem, ze nie powinnam sie odchudzac w taki sposob ale to troche silniejsze jest odemnie.. Chcialabym taka diete na ktorej na pewno shcudne.. A boje sie ze jedzac te 1000 kcal to duzo nie schude i znowu metabolizm mi zwolni...

Gość argamelka
54kg 162cm I TY MÓWISZ O NADWADZE?????????????????????????????????????????!!!!!!!! KOLEJNE GIMGÓWNO

Gość argamelka
zły link..ale chodzi o to,żebys sprawdziła sobie wskaźnik BMI. Twój jest w normie!! nie chudnij tylko utrzymuj tę wage bo bedziesz wyglądała po prostu niefajnie!

Gość argamelka
piszesz,że w wakacje ważyłaś 45 kg.. sprawdziłam.. miałaś sporą niedowage.. yhym-na bank wyglądałas fajnie. pff.

Gość Malwinkaa0610
Moze i nie waze duzo, i nie mam nadwagi, czy otyłości.. Ale zrozumcie, zawsze bylam szczupla, mialam chude nogi plaski brzuch.. I źle sie czuje z ''nowa soba''.. Nie czuje sie atrakcyjna.. Wiem moze dla was to dziwne, ale ja na prawde zle sie z tym czuje.. W stare ubrania sie nie mieszcze itd.. Chcialabym do lata wygladac tak jak kiedys.. Nie mam zadnej anoreksi.. Po prostu che byc taka jak kiedys..

Gość Malwinkaa0610
To nie chodzi o sama wage, za wysoka nie jestem.. Mam taka budowe ciala, zeby miec szczuple nogi, plaski brzuch to wiecej wazyc nie moge.. Cwiczenia nic nie dadza, od zawsze uprawialam duzo sportu mam umiesniony brzuch, nogi tez..

Gość argamelka
ehh,cięzko mi ocenic,bo nie wiem jak wyglądasz. rób co chcesz, ale jak wpędzisz się w anoireksje to nie bedzie fajnie. powodzenia

Gość Malwinkaa0610
W anoreksje nie wpadne, nie zalezy mi na tym zeby wazyc 40 kg a potem ejszcze i jeszcze mniej.. Ja chce tylkow rocic do dawnej wagi, potem zdrowo sie odzywiac.. Wyjsc z diety i skonczyc z odchudzaniem..

Gość ty guwniaro
idz sie lecz