Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjff776

TO BZDURA ,ZE KOBIETY W CIĄŻY NIE MOGĄ PALIĆ!JA PALE I MAM ZDROWE DZIECI..

Polecane posty

Gość kjff776

palilam przez pierwsza ciaze i nawet tydzien przed porodem i urodzilam zdrowe dziecko jak cholera,to nie przypadek bo drugie tez zdrowe i tez palilam normalnie. wiec co to za bzdury ze to szkodzi dziecku...

Gość no cos w tym jest autorko
Ma siostra też paliła w ciązy i tez zdrowy bardzo jej synuś jest i ma juz 4 latka a nie choruje prawie wcale\

Gość Ryszarda K.
-10/10 🖐️

Gość ja jestem jeszcze stanu wolneg
a w wieku 6 lat twoje bachory będą miały raka płuc i tego ci życzę

Gość kjff776
to nie prowokacja ale moj punkt widzenia na ta sprawe bo wkurza mnie jak kazdy potepia palenie w ciazy.

Gość to zamiast smoczka
twoje dzieci pewnie lufkę w buzi z fajką miały, żeby nie było objawów odstawienia he he he, ale z was głupie baby

Gość kjff776
spotkala mnie przykra sytuacja na uczelni gdzie studiuje gdy palilam na przerwie na dworze to podeszla do mnie jakas kobieta i zaczela obrazac przy wszystkich ze jak moge palic w ciazy. mialam juz wielki brzuszek bo to 9 miesiac byl i takie obelgi lecialy ze szok.pytam jakim prawem.

Gość **_
ja tez paliłam jak smok - przy obu ciążach - dzieciakom nic nie jest do tej pory.. i nie miały niskiej weagi urodzeniowej - oba ponad 4 kilo - i nie urodziły sie wczeesniej:P

Gość no udało ci sie zbulwersowac
co niektórych.:P:P:P:P

Gość no udało ci sie zbulwersowac
proponuję założyć ten sam topik na forum staraczkowym, ale bedzie jazdaaaaaaaaaaaa! :D:D:D:D:D

Gość Ryszarda K.
Ty po prostu miałaś szczęście, durna kobieto, że twoje dzieci urodziły się zdrowe. Ponad 2000 szkodliwych dla zdrowia związków chemicznych zawartych w fajkach nie pozostają bez wpływu na dziecko. Po prostu konsekwencje twej głupoty odczujesz później.

Gość kjff776
ŻAL MI WAS! OBY TO WASZE DZIECI SPOTKALO ZA TE OBELGI .BO WSZYSTKO SIE WRACA KIEDYŚ JAK BUMERANG! NAWET LEKARZ prowadzący wie ze palilam przed ciązą bardzo i powiedzial ze faktycznie czasem lepiej nie odstawiac tylko zmniejszyć ilosc bo potem moglabym miec straszne stany zwiazane z odstawieniem i to dopiero by moglo zaszkodzić dziecku!

Gość **_
uwaga teraz nas zjedzą

Gość też o tym słyszałam
że lekarze nałogowym palaczkom zalecają zmniejszanie ilości wypalanych papierosów a nie nagle odstawienie bo to bardziej mogłoby zaszkodzic.

Gość a kieblasy to wieprzowina
moja kumela ma 3 dzieci i z akzdym paliła i wszystkie zdrowe i sliczne:) ja pale i ebde paliła w ciazy napewno z reszta akzdy lekarz powie, z enie wolno od tak rzucic fajek w ciazy tylko stopniowo palic mniej bo dziecko jest przyzwyczajone do nikotyny, a potem jak jej zabraknie moze byc zle :o

Gość to zamiast smoczka
To gdzie wy żyjecie, w trzecim świecie? Nie wiecie że to jest NAUKOWO zbadane i udowodnione, że palenie przez ciężarną szkodzi dziecku? I że w tym temacie nie ma żadnych wątpliwości, trzeba było jeszcze chlać, też by pewnie nic dziecku nie było. Tak się każda usprawiedliwia jak dziecko nie jest dla niej wystarczającą motywacją do zerwania z nałogiem!

Gość kjff776
Moje dzieci .oba chłopcy urodzili sie tacy wielcy ze masakra. az lekarz sie zszokował.....i 10 w skali obaj!

Gość **_
moi tez

Gość Ryszarda K.
Taaa, zmniejszenie ilości wypalanych papierosów... Ciekawe co za znachor wam o tym powiedział :D Pewnie ten sam, który przyszłym matkom alkoholiczkom bądź narkomankom nie każe rezygnować z alko lub ćpania od razu, tylko powoli odstawiać :classic_cool:

Gość też o tym słyszałam
tak droga Rysiu, nie musisz wierzyć.😴

Gość ja tez palilam w ciązy
nawet w dzien porodu wypalilam fajke zaraz przed tym :) i moje córeczki tez zdrowiutkie i sliczne. więc nie wiem kto to udowodnil naukowo ze szkodzi ?:)i gdzie ?:)

Gość niby takie
wykształcone, a tępe jak cholera takim prawem droga idiotko, że dziecko nie jest Twoją własnością odwróćmy sytuację - jakim prawem ty doprowadziłaś swoje dziecko do uzaleznienia? idiotki, skończone idiotki pewnie, pijmy jeszcze i ćpajmy udowadniając światu, że nasz brzuch jest naszą własnością

Gość to zamiast smoczka
A właśnie żę bzdury z tym lekarzem i odstawieniem piszesz, kilka dni temu widziałam wywiad z gin.-położnikiem, który się wypowiadał na ten temat i potwierdził, że to nieprawda. Widać tylko lekarze starej daty tak wam mówią, pewnie sami palą i chcą wasze sumienie uspokoić he he

Gość GFHHG
JA NIE PALE WCALE ALE TEŻ UWAŻAM ,ŻE ZYCZENIE SMIERCI DZIECKU AUTORKI TO CHORE I NIESTETY TE OSOBY KTÓE TO NAPISALY SAME STRACĄ DZIECI !

Gość też o tym słyszałam
najgorsze jest to, ze jad tez jest podobno jest przekazywany z matki na dziecko (patrz: wypowiedzi co niektórych zszokowanych).😴

Gość ja nie pale ale też znam osoby
które paliły w ciąży i dzieci zdrowe. Moja mama urodziła czwórkę dzieci, paliła przez cały czas i nic nam się nie stało, jesteśmy dorośli i nikt nie chorował. Mojej znajomej mama też paliła i trójkę dzieci ma, są zdrowi. Inne znajome też paliły i nic dziecku nie było. Inna sytuacja: znajomej znajoma :-p przez całą ciąże piła prawie codziennie, paliła i do tego ćpała, nawet dzień przed porodem wynosili ją z imprezy, oczywiście dziecku nic nie było. Nie popieram oczywiście palenia w ciąży ale opisuję sytuacje które są prawdziwe a ci którzy piszą "życze ci zeby twoje dziecko miało raka płuc" itd. są niepoważni i to ja współczuję dzieciom takiej matki :-o żeby czasami nie odwróciło się to przeciwko tobie :-o

Gość wiesia z głogowa
Oj, baby, co sie złoscicie? Przeciez śmierdzi prowokacją na kilometr. Jakby sprawdzic te wszystkie wypowiedzi, to by sie okazało, ze to z jednego i tego samego kompa wszystko wylazło

Gość a kieblasy to wieprzowina
MÓJ BRZUCH jest moim brzuchem i wybacz dewotko, ale bede z nim robiła co chce! jelsi nie bede chciała dziecka usune! jesli bede chciała urodze! i CHUUJ CI DO TEGO moja droga:)

Gość Ryszarda K.
Nie wierzę, bo to zwyczajne kłamstwo i usprawiedliwianie swego nałogu. Baba, która pali w ciąży powinna się wstydzić. Mało tego, jestem za denuncjacja takich osobniczek do organów odpowiedniego reagowania. Nigdzie w cywilizowanym świecie lekarz nie powie kobiecie oczekującej dziecka, żeby powoli schodziła z papierosów, to się może dziać tylko w durnej Polsce i to na jakich totalnych zadupiach, gdzie nie ma ginekologów, a jedynie średniej jakości weterynarze.

Gość wszystko wyjdzie...
poczekaj jak twoje dzieci dorosna pozniej wychodza wszystkie wady... zobaczymy czy twoje dzieci bede super zdrowe jak beda mialy po 20-25 lat...teraz podejrzewam ze sa jeszcze malutkie... Twoj wybor ze palisz w ciazy ale to twoje dzieci beda sie zmagac z chorobami...